GALATASARAY

Faruk Süren'den Galatasaray'a sert tepki

Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, "Tarih bir kere yazıldı" mesajına sert tepki gösterdi.

 Faruk Süren'den Galatasaray'a sert tepki

Faruk Süren, “Galatasaray’ın bu kupayı almasının üzerinden 17 sene geçmiş. Cim-Bom başta olmak üzere hiçbir Türk takımı bu başarıyı tekrarlayamamış. Kendi ayıbımızı başkasına nazire yaparak örtemeyiz. Geçmişe bakarak avunmak yerine yeni başarılar kovalanmalı” dedi.

2000 yılında UEFA Kupası’nı alan Galatasaray’ın başında başkan olarak yer alan Faruk Süren’den kulübe ağır eleştiriler geldi.

Beşiktaş’ın elenmesinin ardından dün sarı-kırmızılı kulübün resmi twitter hesabından , “Tarih bir kere yazıldı” paylaşımına tepki gösteren Süren, Milliyet’e yaptığı açıklamada, yayınlanan mesaj için “Yersiz bir gönderme” yorumunda bulundu.

Dursun Özbek'ten UEFA Kupası görseli açıklaması

Bir Türk markası

Süren, “Galatasaray’ın bu kupayı almasının üzerinden 17 sene geçmiş. Cim-Bom başta olmak üzere hiçbir Türk takımı bu başarıyı tekrarlayamamış. Kendi ayıbımızı başkasına nazire yaparak örtemeyiz. Beşiktaş bir Türk markasıdır. Bu başarıyı elde etse alkışlardım” dedi.

Süren, uluslararası seviyede rakipleriyle rekabet halinde olmalarının doğal olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

“Önemli olan Galatasaray olarak sen bu rekabette neler yaptın? Geçmişe bakarak avunmak yerine yeni başarılar kovalamalı ve rakiplerinizi kıskandırmalısınız.”

G.Saray'ın kupa göndermesine Beşiktaş'tan cevap!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER