DÜNYA KUPASI

Fas 90+5'te kendi kalesine attığı golle yıkıldı

İran, Bouhaddouz'un 90+5. dakikada kendi kalesine attığı golle Fas'ı 1-0 mağlup etti. Cüneyt Çakır ilk maçta Dünya Kupası’na damga vurdu!

Fas 90+5'te kendi kalesine attığı golle yıkıldı

2018 Dünya Kupası B Grubu'nda İran, Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Fas'la karşı karşıya geldi.

İlk yarıda hem Fas hem İran müsait pozisyonlara girerken gol şanslarını değerlendiremediler. İlk yarının aksine ikinci yarıda tempo çok düşerken maçın sonuna 6 dakika uzatma ilave edildi.

UZATMALARDA KENDİ KALESİNE ATTI: Uzatmaların 5. dakikasında İran'ın kullandığı serbest vuruşta Bouhaddouz'ın ters vuruşuyla top ağlara gitti ve İran, bu gol ile Fas'ı 1-0 mağlup etti.

Suudi futbolculara para cezası geliyor

BELHANDA 90 DAKİKA OYNADI: Fas Milli Takımı'nda Galatasaray forması giyen Younes Belhanda 90 dakika sahada kaldı. Başakşehir'in savunma oyuncusu Manuel Da Costa ise 82. dakikada Harit yerine oyuna dahil oldu.

Fenerbahçeli Nabil Dirar ve Yeni Malatyasporlu Boutaib ise forma şansı bulamadı. Bu sonuçla İran, turnuvaya galibiyetle başlarken Fas, sahadan puansız ayrıldı. Fas, 20 Haziran'da Portekiz ile oynayacak, İran ise İspanya'nın rakibi olacak.

cüneyt çakır

Cüneyt Çakır ilk maçta Dünya Kupası’na damga vurdu!

B grubu ilk maçında oynanan Fas-İran maçında karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır eleştirilerin hedefi oldu. Fas Milli Takımı'nda forma giyen Galatasaraylı Belhanda'ya bir pozisyon sonrası faul vermeyen Çakır'a twitter'dan tepki yağdı.

Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Belhanda İranlı Omid Ebrahimi ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı ve faul bekledi. Ancak Cüneyt Çakır oralı olmadı…

Belhanda’nın tüm itirazlarına rağmen pozisyona devam kararı veren Çakır, Faslı oyuncuya yerden kalkması için uyarıda bulundu. Bu pozisyonun ardından Çakır’a sosyal medyadan tepki gösterildi. Yapılan yorumlardan sonra Çakır TT listesine girdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER