DİĞER HABERLER

Fatih Keleş'ten iki dakikada nakavt

Milli boksörümüz Fatih Keleş'e rakip dayanmıyor. Fatih Keleş, 2 dakika içerisinde rakibini nakavt etti.

Fatih Keleş'ten iki dakikada nakavt

Milli boksör Fatih Keleş, Almanya’nın Leipzig kentinde düzenlenen boks maçında rakibine adeta nefes alma şansı bile tanımadı.

Reza Rahimi ile karşılaşan Türk boksör, gong sesinin duyulması ile birlikte rakibine üstüne üstüne giderek maçı kopardı. Fatih Keleş, rakibine hücum etme şansı bile tanımadı. Seri yumrukları rakibinin yüzüne indiren Fatih Keleş, henüz maçın ikinci dakikasında rakibine havlu attırdı ve maçı nakavt ile kazanmayı başardı.

2 dakika içerisinde maçı kazanmanın mutluluğunu yaşayan Fatih Keleş, maçın uzun sürmesini beklediğini ancak kısa sürdüğünü söyleyerek, "Keşke maç biraz daha uzun sürseydi. Yine de istediğim oyunu sergileyerek hedeflediğim sonuca ulaştım. Bu yılın son maçını yaparak sezonu büyük bir başarıyla tamamladım. Şimdi ülkeme giderek bu galibiyetlerin keyfini çıkarmak istiyorum" dedi.

EC BOXING Spor Kulübü Başkanı Erol Ceylan, kulüp boksörü Fatih için övgüler yağdırdı. Fatih'in mükemmel bir performansa sahip olduğunu böyleyen Başkan Erol Ceylan "Fatih mükemmel bir boksör. Yaptığı maçlarla dünyanın dikkatini çekmiştir. Kendisinin kemer maçı yapmaya hazır olduğunu düşünüyorum ve gelecek yılın başında hemen bir şampiyonluk maçına çıkacak. Fatih, profesyonel ringlere 5 ay gibi kısa bir süre önce adım atmış olsa da büyük maçlara hazır" ifadesinde bulundu.

Fatih Keleş'in antrenörlüğünü yapan Bülent Başer, milli sporcunun performansını her geçen gün daha da yukarılara çektiğini ifade ederek, "Fatih, beklentilerimizin üzerinde hızlı bir şekilde profesyonel boksa adapte oldu. Spordaki başarısının yanı sıra efendi kişiliği ile de çevresinin sevgisini kazandı. Bu şekilde devam ederse Türkiye'nin çok fazla beklemesine gerek yok çünkü yakında ikinci kez bir dünya şampiyonu çıkaracağız" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER