MİLLİ TAKIM

Fatih Terim: Biz yapsak soruşturma...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Biz yapsak soruşturma...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında futbolcular Cenk Tosun ve Okay Yokuşlu ile birlikte çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
CENK TOSUN'DAN AZİZ SANCAR SÖZLERİ

İlk olarak söz alan Cenk Tosun, "Bizi son günlerde Nobel alıp gururlandıran Aziz Sancar'a teşekkürlerimizi iletiryoruz. İnşallah biz de bu şekilde gurulandırabiliriz. Milli takım çok güzel bir duygu. Kimsenin emeklerini görmemezlikten gelmiyor. Hocama teşekkür etmek istiyorum" dedi.

"HOLLANDA HOCASININ ATTIĞI MAİL..."

"Hollanda hocasının maili kritik. Ancak polemik noktasına gelirse ki hiç istemem, konu uzar. Onun için çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bizim seviyelerde çok rastlanan bir şey değil. Yadırganan bir şey. Açıkçası ne demek istediğini de okumak için çok bilgili olmaya gerek yok. Çok şey söylenebilir. Polemiğe gerek yok. Benim de çok hoşlandığım bir şey değil. Uzamaması için konuyu kapatmak lazım."

"BİZ YAPSAK SORUŞTURMA AÇILIRDI"

"Biz böyle yapsak hakkımızda soruşturma açılır hakkımızda. İnsanlar böyle fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanların gelmesini bekler. O yüzden hiçbir mazeret kabul etmediğini, 2 maçta 4 puan almanın bizi götürdüğünü biliyoruz. Fırsatsa alın size fırsat. Birçok mücadele verdik. Bu takım sırat köprülerinden geçti. Dolayısıyla bir mazeret kabul edemem bundan sonra. Oyuncularımın da bu duygularda olduğunu düşünüyorum. Size söylediğim bu cümleleri onlara da söyledim. Gelen fırsatı değerlendirmek gerekir. Biz de bunu değerlendireceğiz. Çek takımına saygı duyuyorum. Hatta Çek ve İzlanda takımı grubu domine etti diyebiliriz. Tebrik ediyoruz. Biz soru gelince, yeri gelince ediyoruz. Çok da iyi bir takım. Ama burada onlar kadar isteyen, onlar kadar bu fırsatı değerlendirmeye kararlı bir Türk Milli Takımı var. Minimum 4 puan bizi götürecek. Biz de bunu alma niyetindeyiz. Biz onların alacağı sonuçlara bakmadan, sadece kendi takımımı ilgilendiren kısımlarıyla ilgili konuşuyorum. Bizim maçın kaderlerini tavsiyeyle ortaya koyanlar, önce kendi maçlarının galibiyetle biteceğinden bahsetmedikleri için beni onlar ilgilendirmiyor. Normal şartlar içinde en kötüyü düşünmek zorundayız. Bize 4 puan yetiyor."

Yorumlar
TREND HABERLER