FUTBOL

Fatih Terim: Edepsiz bir teklif aldım, edepsiz teklife gidip gereğini yaptım

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'ye yaşanan saldırıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de kavgaya karışan Fatih Terim, yaptığı basın toplantısında, "Edepsiz bir teklif aldım, ben de bu edepsiz teklife icabet ettim, gereğini yaptım ve ayrıldım." dedi.

"AİLEME LAF SÖYLETMEM"

"Hadiselerde beni biliyorsunuz; ya en son konuşurum, ya hiç konuşmam. Az konuşurum. Baktım ki, bu ucuzluk ve iftiralar arasında yanlış anlaşılacak. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek istedim. Aşağı yukarı yarım asıra dayanan futbolun içinde olmamla, beni tanıyorsunuz. Ben her zaman doğruları söyledim. Benim için vatanım, bayrağım, Galatasaray önemli bir değerdir. Son olarak da ailem, vazgeçilmezimdir. Laf söyletmem"

"EDEPSİZ TEKLİF ALDIM, GEREĞİNİ YAPTIM"

"Ben bu olayı, bir babanın aileye sahip çıkması olarak görüyorum. Terim ailesinin babası benim. Ahmet'in ablasına yapılan bir taciz var. Kaç aydır da devam ediyormuş, keşke daha önce söyleselerdir. Edepsiz bir teklif aldım, ben de bu edepsiz teklife gittim, icabet ettim. Gereğini yaptım, konu bitince ayrıldım. Aileniz ile gidiyorsunuz, biri sizi rahatsız etti diye düşünün, siz de tepki verdiniz. Gazeteci saldırdı diye mi söylenir?

Yorumlar
TREND HABERLER