MİLLİ TAKIM

Fatih Terim kadroya almadığı yıldızlar için ne dedi?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, açıklamalarda bulundu. Kadroya kimleri neden almadığını açıklayan Terim 'Bedelini ödemeye hazırım' dedi.

Fatih Terim kadroya almadığı yıldızlar için ne dedi?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Rusya maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

EURO 2016 sonrası ilk kez basın önünde konuşan Terim, Milli Takım'a almadığı futbolcular hakkında da konuştu.

İSTİFA AÇIKLAMASI

"EURO2016'nın sorumlusunun kendim olduğumu açıklayıp, tüm halkımdan özür dilemiştim. Herkes üzerine düşeni yapacak demiştim. Ben üzerime düşen görevi yaptım. Ben size ne söylediysem yaptım. Ancak sayın başkanımız yaptığımız görüşmenin ardından tekrar sorumluluklara devam etmeye önümüzdeki Dünya Kupası'nın planlamasını yapmaya başladık. Bana yakışanı yapmakta hiç tereddüt etmedim. Bundan emin olabilirsiniz."

"MİLLİ TAKIM'IN PARÇASI OLMAK İSTEYEN KAPI AÇIKTIR"

"Benim kimseyle kişisel bir problemim yok. Zaten hata bana yapılmadı. Hata Türk halkına yapıldı. Eğer birileri özür dileyecekse bu makam ben değilim. Türk halkından özür dilenmelidir. Milli takımın kapısı kendini bu formayı giyme şerefine hazır ve istekli olan, takımın bir parçası olmak isteyen her oyuncuya açıktır. Sadece bugün değil, yarın da açık olmaya devam edecektir."

Fatih Terim

"BEN BURAYA SEBEP AÇIKLAMAYA ÇIKMADIM"

"Ben buraya teknik direktör olarak çıktım. Sebep açıklamaya çıkmadım. Böyle bir mecburiyetim yok. Kararın gerekçesini herkesin bildiğini düşünüyorum. Benim ağzımdan nedenini duymayacaksınız. Bu tarzım değil. Ben insanların yüzüne söylerim. Arkadan dolanmak benim işim değil. Ben sebebini söyledim. Melo-Riera konusu açıklanacak bir konuydu. Herkes bir karar veriyor. Bedeli ne ise de ödemeye hazırım. Buraya yakıp yıkmaya değil. Milli takıma katkı sağlamaya çalıştım."

"BU SADECE PRİM MESELESİ DEĞİL"

"Prim konusunda önemli çalışmalarımız var. Hallettik bu sorunu. Bundan sonra sorun olmaz. Bu sadece prim meselesi değil. İstatistiklerin hepsinde geriyiz. Sadece prim meselesine indirgemeyin. 2008'de en iyi olduğumuz her konuda gerideyiz. Sahadaki performansı görmezden gelmemek lazım. Şut, koşu mesafeleri driblingte geriyiz."

Yorumlar
TREND HABERLER