MİLLİ TAKIM

Fatih Terim Tolgay Arslan'ı istiyor

Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim, A Milli takım kadrosunda Tolgay Arslan'ı da görmek istediğini itiraf etti.

Fatih Terim Tolgay Arslan'ı istiyor

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova ile yarın oynanacak maç öncesinde basın mensuplarına açıklama yaptı. Fatih Terim, Tolgay Arslan'ı A Milli takımda değerlendirmek istiyor.

Fatih Terim, basın toplantısında, "Almanya ve diğer ülkelere olan ilgimiz ortada. Açıkçası, bazı oyuncuları kazanmak için uğraşıyoruz. Bunların başında Tolgay Arslan var. Ümit ediyorum, FIFA ile ilgili konusunu çözebiliriz. Çok beğendiğim bir oyuncu. Alman takımını tercih ettiği için uluslararası seviyede bizimle olma şansı yok. Tolgay'la konuştuk, A Milli olmadığı için belki bir çözüm üretebiliriz" dedi.

Fatih Terim'den medyaya sansür!

Terim, "Kerem Demirbay'ın da bir an evvel tercihini yapmalı. Bu süreç Mart'a kadar devam edecek. Orada bir sonuç çıkacak. Bir de Sinan Gümüş var. Bunların hepsiyle temasa geçtik. 1-2 oyuncu daha var ama şu an isim vermek istemiyorum. Kerem'i çok uzun zamandır takip ediyoruz. Sinan Gümüş de aynı şekilde. Bu oyuncularla ilgili hukuki işlemleri bekliyoruz. Sonrasında milli takımda görebiliriz bu oyuncuları" yorumu yaptı.

Yorumlar
TREND HABERLER