GALATASARAY

Fatih Terim transferde müjdeyi verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımın ihtiyacı olan transferleri yapacaklarını söyledi.

Fatih Terim transferde müjdeyi verdi

İsviçre kampında transferi konuşan Fatih Terim, “Mevcut kadromuzu korumak istedik. Donk ve Nagatomo’dan sonra Denayer de inşallah olur. 31 Ağustos’a kadar her şey olur. Bir buçuk ay içinde gelmeler, gitmeler... Bunlar doğaldır” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İsviçre kampının başlangıcında özellikle transferler hakkında konuştu.

Basın mensuplarına takım hakkında bilgi veren Terim, yeni transferlerle kampa gelmeyi arzu ettiklerini dile getirdi, öncelikli olarak mevcut kadroyu korumak istediklerini ifade etti.

Fatih Terim şöyle konuştu:

“Burada kritik olan Nagatomo ve Denayer’di. Donk ile zaten sözleşme yeniledik. Donk ve Nagatomo’dan sonra Denayer de inşallah hallolur. Gücümüzün yettiği kadar, takımımızın ihtiyacı kadar transfere devam edeceğiz. Bazı yerlere ihtiyacımız var. Bunda ısrarlıyım. 31 Ağustos’a kadar olan bölüm her kulüp için olduğu kadar Galatasaray için de önemli bir zaman dilimi. Burada her şey olur. Bugün 8 Temmuz, yaklaşık bir buçuk ay var. Her takımda ne olabilecekse bizim takımda da olabilir. Gelmeler, gitmeler... Bunlar her zaman doğaldır. Bu sirkülasyonu hep beraber takip edelim.”

Terim, kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal’ın oynayabileceği bir takıma transfer olmasını isteriklerini belirterek, “Tarık ile konuştum. Ona ve Eray İşcan’a oynamaları gerektiğini söyledim. Oynamak birçok şeyden iyidir. Kazancınız ne kadar fazla olursa olsun oynama hazzı vermez. Oynarsanız madden de manen de daha fazla kazanırsınız. Tarık’a gidip oynanması gerektiğini söyledik. Eray için de aynı şey geçerli. Gidip oynamaları, kendilerini ispat edip, göstermeleri gerekir. İnanıyorum ki yeni kulüplerini bulup oynayacaklardır” diye konuştu.

Tolga Ciğerci ile devam : Terim, İsviçre kampına getirilmeyen Tolga Ciğerci ile ilgili soruyu, “Tolga zaten sakat, tedavi oluyor. İstanbul’da daha rahat tedavi olacağını düşündük. Bizim oyuncularımıza kızma gibi bir lüksümüz yok ama kararlarıyla ilgili tasarruf hakkımız var. Ümit ederim bir an evvel iyileşir ve döner. Ancak geçen sene en kritik 5 hafta oynamadığı bir gerçek. Umarım sağlığına kavuşur ve  biz de ondan sonra karar veririz” diye cevapladı.

İstanbul’daki fiziksel çalışmalar sonrasında İsviçre’de fizik, teknik ve taktik üzerine çalışacaklarına vurgu yapan tecrübeli teknik adam, “Milli takımdan dönen futbolculara elenme sıralarına göre izin verdik. Nagatomo’ya 21 Temmuz’a kadar izin verdim. Muslera’ya daha fazla izin vereceğiz. Hepsi Süper Kupa maçına yetişecek” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Joel Campbell çalımı!

Yorumlar
TREND HABERLER