MİLLİ TAKIM

Fatih Terim umudunu yitirmedi! Çıkış maçımız...

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 3 maçtan 2 puan almamıza rağmen umudunu yitirmedi

Fatih Terim umudunu yitirmedi! Çıkış maçımız...

Hırvatistan ve Ukrayna beraberliğinin ardından İzlanda’dan eli boş dönen A Milli Takım’da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, geleceğe umutla bakıyor.

Zorlu deplasmanda 2. yarıda sergilenen futbolu beğenmese de takım olma yolunda aşama kaydettiklerini düşünen tecrübeli çalıştırıcı, önlerindeki ilk 3 maçtan alacakları 9 puanla düzlüğe çıkacaklarına inanıyor.

Vatan'ın haberine göre; 2-0’LIK mağlubiyetin ardından üzgün olan öğrencileriyle kısa bir değerlendirme toplantısı yaptığı öğrenilen Fatih Hoca, kendilerini 2018 Dünya Kupası’na götürecek yol haritasını şu sözlerle çizdi:

TFF'den flaş Fatih Terim açıklaması!

‘9 PUAN ŞART’

“Büyük turnuvaların elemelerine geçmişte de kötü başlangıçlar yaptık. Bizim geriden gelme gibi bir huyumuz var. Matematiksel olarak gruptan çıkma şansımız devam ettiği sürece Türk Milli Takım’ı umudunu kaybetmez.

Kosova karşılaşması bizim çıkış maçımız olacak. Kasım ayından itibaren artık 3 puanları hanemize yazdırmamız lazım. Kosova’yı kayıpsız geçersek sonra oynayacağımız 2 maç ayrı önem taşıyacak. Bu dönemeçten 9 puan çıkartırsak yarışa ortak olacağız.

Bize yeni bir seri lazım. Avrupa Şampiyonası’na bu şekilde gitmiştik, yine başarabiliriz. Ortada puan varsa, umut da vardır. Sizlere güveniyorum, hepinizin arkasındayım. Ülkemizi güldürecek olan sizlersiniz. Şimdi gidin kendi takımlarınızın başarısız için ter dökün.”

Yorumlar
TREND HABERLER