SÜPER LİG

Fatih Terim'den bomba açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımoaşa karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den bomba açıklamalar
İNTERNETSPOR.COM - Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, başkan Ünal Aysal'ın kendisi hakkında kullandığı "ücretli eleman" ifadesiyle ilgili "Galatasaray'ın bir elemanı olarak rahat ve huzurlu çalışacağım!" açıklamasını yaptı... 

FATİH TERİM'İN BOMBA AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... 
 
Basın toplantısında soru almadan yazılı bir metin okuyan Fatih Terim, sert bir açıklama yaptı. İmparator'un açıklamalarının yankıları uzun süreceğe benziyor ama ilk tepkiler sanal alemden geldi. Terim'in Ünal Aysal'a 'eleman' göndermesi Twitter'i salladı.
  
Başkan Aysal'ın 'Eleman' sözüne içerlediği gözlenen Terim 'Galatasaray'a 40 yıl hizmet etmiş bir eleman olarak, saha dışı olaylarla konsantrasyonumuzun bozulmadığı bir ortam rica ediyorum. Bizi rahat bırakın. Sıkıldım artık' dedi.

'ELEMAN' FATİH TERİM TWİTTER'I SALLADI  
 
Ünal Aysal'ın 'eleman' benzetmesinin ardından Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, tam anlamıyla bombaladı! Suskunluğunu sert bir şekilde bozan İmparator, 'çok sıkıldım ve yoruldum' derken başkan Ünal Aysal'ın 'eleman' benzetmesine de sık sık göndermede bulundu.  
 
İşte Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında yaşanan 'eleman' polemiği twitter en çok konuşulan konu oldu.    
 
İşte twitter yorumları;  
 
Fatih Terim'in kağıttan konuşması bence yönetime konuşmadan çok daha büyük bir mesajdı.  
 
*Fatih hocadaki yürek, adamlık, dürüstlük aykut kocamanda olsa heykelini dikerler. Fatih Terim'in kıymetini bilelim!!!
 
*Ünal Aysal elemanı Fatih Terim'in görevine son veremez sıkar da,eğer biraz delikanlıysa fatih terim istifa eder..  
*Peki Fatih Terim'in "Konuşsam ortalık karışır, alayınızı koltuğundan ederim ama takımın menfaatleri işte, offf :(" tavrını n'apıcaz?  
 
*Yalniz Fatih Terim'in psikolojisi fena bozuk, sanirim icinde firtinalar kopuyor. Yakinda cayirti kopar, soylemedi demeyin ;-)  
 
*Fatih Terim'in teknik adamlığını, imparatorluluğunu ve babalığını kimse sorgulayamaz.  
 
*Fatih Terim'in arkasından kimse iş çevirmesin 

İŞTE FATİH TERİM'İN AÇIKLAMALARI

''Oyuna iyi başladık, gole kadar oyunu domine ettik. 2. golü ararken maalesef oyunkoptu. Emre o golü atsa her şey daha farklı olurdu. O ana kadar tehlike yaşamayan kalemizde gol oldu. İkinci yarı da daha fazla baskı yaptılar. İyi oynamadık, pozisyon bulamadık ve oyun domine edemedik. Kasımpaşa'yı kutluyorum ve başarılar diliyorum. 

 
"KELİMELERİ DİKKATLE SEÇİYORUM"

Konuşmayacaktım ama kaybedince başka yerlere çekilebilir. Ben genel olarak sessiz kaldım, sessizlik de iyi bir yanıt. Bu önemli bir tavır. Çok önemli bir konu olduğu için her kelimeyi dikkatle seçiyorum.

"CAMİA DURDUK YERE ÇÖZÜLÜYOR"

Sessiz kalarak, gündemden kopmadan, olayları izleyerek, yazılanları takip ederek her şeyi daha iyi anladım ve kavradım. Çok iyi şekilde süzgeçten geçirip olayları izlemek insanlara çok şey katıyormuş. 2 senedir yaşanan ve yaşatılan sürekli başarıya rağmen bir camia durduk yere içerde çözülebiliyor ve karıştırılabiliyor. Bedel ödetmek gibi bir niyetim yok. Geçmişim muhasebesini yapmıyorum.


"ÇOK SIKILDIM VE YORULDUM" 

Geleceğe bakarken insanların atacağı 1 adıma 10 adım karşılık vermek isterken önüme çıkarılan şeylerden artık çok sıkıldım ve çok yoruldum. Burada herkese ama herkese sesleniyorum. Bir Galatasaraylı olarak, bu kulübe 40 yıl hizmet etmiş biri olarak,Galatasaray'ın bir elemanı olarak rahat ve huzurlu çalışacağım. Kişilerle değil saha ile ilgileneceğim.

"ARTIK MÜSAADE ETMEYECEĞİM"

Hepimiz insanız, hata yapabiliriz. Hata yamak insanlara mahsustur. İnsanlara daha fazla zarar vermeden, Galatasaray markasının değerini zedelemeden ağız tadıyla içimizde daha iyi anlaşarak işimize bakalım. Herkes işini yaparsa çok daha huzurlu oluruz. Yeterince malzeme olduk, daha fazla olmayalım. İşimiz, maçımız inşallah başarılarımız konuşulsun. Bunu sizden özellikle rica ediyorum. Sustuğum için rahat değilim ama düşünmek zorunda olduğum bir takımımım var. Daha fazla olaylara müsade etmeyeceğim.

Unutmayalım ki; ne teknik direktör, ne oyuncular, ne yöneticiler, ne de başkan, hiçbiri Galatasaray'dan büyük değildir. Galatasaray'dan büyük olmadı olamaz da. Birtek gerçek var o da Galatasaray'dır...''  
 
Deneme 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER