GALATASARAY

Fatih Terim'den deplasman açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kaybedilen Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Terim, deplasmanlarda alınan kötü sonuçlarla ilgili ilginç ifadeler kullandı.

Fatih Terim'den deplasman açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 kaybettikleri Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle: Öncelikle çocuk tacizleri için konuşmak istiyorum. İnsanın için almıyor. Tüylerin diken diken oluyor. Bir an evvel cezalar koyulmalı. Vebali taşınmamalı.

Oyuna gelirsek, ilk yarıda oyunu domine ettik. Golü bulduk. 2.yi atabilirdik. Son paslar ve vuruşlarda doğruyu bulamama bizi penaltıyla karşı karşıya bıraktı. Devreye öyle girdi. Serdar Aziz sakatlığı bizi zor durumda bıraktı. Ahmet uzun zamandır oynamıyordu. Eren'i tercih ettim. Orta sahayı bırakmak istemezdim ama bir hamle yapmak zorundaydık. Belli bir süre üstünlük yine bizdeydi.Sol kanattan etkili geldik, ama sonradan karambol golünü yedik. 2-1'den sonra kalan sürede pozisyon vermeniz normal. Galatasaray 2. santrforlar oynayacak. Niyetim yokken alma mecburiyetimde kaldım. Gomis'in mukavelesinde böyle bir madde varmış. Olduktan sonra daha güçlü dönüyormuş. Çıkmakta istemedi. Biz de ondan mahrum kalmak istemedim. Ben oyundan çok memnunum. Özellikle ilk 45 dakika için söylüyorum. Aynı şekilde devam etsek, sabırla skoru alabilirdik. Sakatlıklar bazen mecbur bırakabiliyor. Galatasaray bazı şeyleri kabullenmemeli. Son saniye bile 2-2 olabilirdi. Tatmin etmezdi ama 2-1'den iyi diye bakardım. Deplasman fobisi var galiba. Bunu halledeceğiz. Ama ne zaman. Bu sene yapacak çok şeyimiz yok. Çok büyük bir fırsat kaçırdık. Kredilerimizi yiyiyoruz. Mayıs'ta şampiyon olalım da, gereğini yaparız.

Sonuca isyan edeceksiniz. Mağlubiyeti kabullenmeyeceksiniz. Bu kadar kolay teslim olmayacaksınız. Galatasaray'da oynadığınızın farkında olacaksınız. Hakem onu vermedi, bunu vermedi bunlardan uzak durmaya çalışıyorum. Hele ki mağlubiyetlerden sonra senaryo yazıp anlatmak istemiyorum. Galatasaray tüm bunları yenmeli.

Kasımpaşa Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER