MİLLİ TAKIM

Fatih Terim'den flaş Arda Turan kararı

Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim, Arda Turan ve Burak Yılmaz'ı yeniden A Milli takım kadrosuna dahil etti.

Fatih Terim'den flaş Arda Turan kararı

A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 12 Kasım Cumartesi günü Antalya'da Kosova ile oynayacağı karşılaşmanın aday kadrosu açıklandı.

Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim, kadro dışı bıraktığı yıldız futbolcular Arda Turan ve Burak Yılmaz'ı yeniden kadroya dahil etti. İşte A Milli Takım'ın Kosova ile oynayacağı müsabakanın aday kadrosu:



A Milli Takım, 7 Kasım Pazartesi günü saat 17.00'de Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Antalya'ya seyahat edecek ve Belek'te bulunan Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta kampa girecek. A Milliler, Kosova maçı hazırlıkları çerçevesindeki tüm antrenmanlarını da bu tesiste yapacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli takım aday kadrosundan bir futbolcu, 11 Kasım Cuma günü saat 19.00'da Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının ardından A Milli Takım, Kosova maçı öncesindeki son çalışmasını ise saat 19.30'da gerçekleştirecek.

Antalya Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı Türkiye-Kosova karşılaşması 12 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER