GALATASARAY

Fatih Terim’den flaş Şenol Güneş açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 2-0 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Terim Beşiktaş'ın Türkiye'deki en iyi kadroya sahip olduğunu ve Şenol Güneş'in bu takımda büyük emeği olduğunu söyledi.

Fatih Terim’den flaş Şenol Güneş açıklaması!

Spor Toto Süper Lig’in 31.haftasında Beşiktaş’ı 2-0 mağlup eden Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Ciddi bir üstünlüğümüz var. İlk 4 sıradakilerle oynadığımız maçlarda. Muslera’nın formunun nedeni tamamen Taffarel’dir. Kalecilerimizin ve Muslera’nın formu tamamen Taffarel’e aittir. Yardımcılarıma da teşekkür ederim, müthiş hazırlandılar. Öyle bir maç ki, rakipleriniz kazandığı zaman işiniz daha zor oluyor. Öyle bir yerde yürüyorsunuz ki, en ufak düşmenizde pozisyon değişikliği olmanız, şampiyonluğu kaybetmeniz muhtemel. Maçın hakkını verdik. Futbolun hakkını verdik mi, verdik. Emeğimizi verdik mi, verdik. Ruhumuzu ortaya koyduk mu, koyduk. Dualarımız kabul oldu mu, oldu. Daha fazla atabilir miydik, atabilirdik. Bugün en çok sahada Galatasaray gibi olduğumuz için, inanarak kazandığımız için mutluyum. 270 dakika kaldı. 2’si dışarıda 1’i içeride 3 maç. Gram eksilmeden geçirmeliyiz bu 270 dakikayı. Taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Cimbomun başı taraftarıyla dik yürür. Bugün de o vardı. 3 maçta ise Allah yardımcımız olsun” dedi.

“ŞENOL GÜNEŞ BENİM DOSTUMDUR” : Şenol Güneş’e maçtan önce geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunu doğrulayan Fatih Terim, “Olan bir hadise vardı. Şenol hoca benim sadece meslektaşım değil, milli takımdan arkadaşım. Dostum benim. Herkes için bunu yaparım. Ben de kendisine gidip geçmiş olsun dedim. Ayrıca taraftarımız bir şey söylerken de elimi kaldırıp söylenmemesini istedim. Bunlar gayet doğal şeyler. Olmuş bir şey var. Dolayısıyla onun için gidip geçmiş olsun dedim” diye konuştu.

Şenol Güneş'ten derbi sonrası ilginç açıklama

Yorumlar
TREND HABERLER