GALATASARAY

Fatih Terim'den flaş UEFA açıklaması

Galatasaray’ın teknik patronu Fatih Terim, son dönemde UEFA ile yaşanan olayları değerlendirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, “UEFA bize ağır yaptırımlar uyguladı. Bir takım alışkanlarımızı değiştirmemiz lazım. Müdahele etmezsek işler daha kötüye gidecek” dedi.

Fatih Terim'den flaş UEFA açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA ve mali konularla ilgili çözüm önerilerini anlattı.

Yapılması gerekenler ve şu anda gelinen noktayı değerlendiren tecrübeli teknik adam, “Bizim bir takım alışkanlarımızı değiştirmemiz lazım. Markayı yukarıya taşıyabilecek şekilde davranmalıyız. Ülke futbolunun kültür değişimine ihtiyacı var. Bu zorlu dönemleri ancak bu şekilde atlatabiliriz. Eğer atlatamazsak korkarım ki daha kötüye gidebilir” dedi.

‘Kolay olmuyor’ : Her zaman Şampiyonlar Ligi hayalinin olduğunu dile getiren Terim, “Kadromuz 21 olarak kısıtlandı. Bu 21’in içinde bazı kriterler var, 3 de kaleci olacak. Burada belki de oyuncudan kazanmak için iki kaleci yazabiliriz listeye, henüz düşünmedim. Bununla da sınırlı değil maalesef... Bir de mali kriter var. Oyuncuyu satmadan bonservisle oyuncu alamıyoruz. Sadece kiralayarak ya da sıfır bonservisle almak zorundayız. Aylardır müthiş bir çaba içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den Tolga Ciğerci isyanı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER