FUTBOL

Fatih Terim'den ilk kura değerlendirmesi

Galatasaraylı futbolcuların Şampiyonlar Ligi kura çekimini birlikte izlediği bir video resmi hesaptan yayınlandı. Hedef Şimdi Avrupa etiketiyle paylaşılan videoda teknik direktör Fatih Terim'in kura değerlendirilmesine de yer verildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Lokomotiv Moskova, Schalke ve Porto ile eşleşen Galatasaray, sosyal medyadan yayınladığı video ile, kura çekiminin nasıl takip edildiğini gösterdi.

HEDEF ŞİMDİ AVRUPA: Galatasaray teknik heyeti ve oyuncular kura çekimini birlikte izlerken, video #HedefŞimdiAvrupa etiketiyle paylaşıldı.

Videonun sonunda Fatih Terim'den de kısa bir değerlendirme geldi.

BİZİM  GRUBUMUZ DAHA DENGELİ: Fatih Terim'in açıklaması şu şekilde:

''Grubumuz Galatasaray camiasına ve Türk futboluna hayırlı olsun. Şampiyonlar Ligi'nde her takım bizim için çok ciddi. Tabii aralarında güç farkları var. Bizim grup daha dengeli dağılmış görünüyor. Schalke hepimizin bildiği, Porto daha evvel karşılaştığımız. Lokomotiv Moskova çok uzun süredir karşılaşmadığımız. Yine dikkat edilmesi gereken bir üçlü var, onlar da bu gruptan çıkmak için bizim düşündüğümüz şeylerin aynısını düşünüyor. Nasipse, Allah izin verirse her şeyi zorlayıp bu gruptan çıkıp 2. turlara, 3. turlara gitmek istiyoruz.''

Yorumlar
TREND HABERLER