MİLLİ TAKIM

Fatih Terim'den istifa iddialarına yanıt

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova ile oynanan maç sonrasında basın toplantısı düzenledi.

Fatih Terim'den istifa iddialarına yanıt

Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim, Kosova ile oynanan Milli maç sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye ile Kosova arasında oynanacak 2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri maçı öncesinde Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ü yeniden Milli Takım kadrosuna alan ve Kosova karşısında ilk 11'de şans veren Fatih Terim için "Maç sonrasında istifa edecek" iddiaları vardı.

143 gün forma giydiler

Kosova maçını değerlendirdi

Kosova ile oynanan ve Burak Yılmaz ve Volkan Şen'in golleri sonrasında 3 puanın alınmasını değerlendiren Fatih Terim, "Oyunu yönlendiren bir takımdık. Dirençli bir takıma karşı oynadık. Bir çok sistemi, taktiği denedik. İlk yarıda çok gol pozisyonu bulduk. Daha farklı kazanabilirdik ama ilk yarı gol bulamadık. Maçın ikinci yarısında peşpeşe bulduğumuz goller bizi rahatlattı. Bugün önemli olan Kosova maçını kayıpsız geçmek ve 3 puanı hanemize yazdırmaktı. Bunu da başardık" dedi.

Milli yıldız gol sevincinde sakatlandı!

"Her maç ayrı"

Fatih Terim, gruptaki Türkiye'nin konumunu değerlendirirken, "3 puan almak iyi. Ancak daha çok maçlarımız var. Kazanmak zorunda olduğumuz bir çok maç var. Biraz belki puan olarak yukarıya yaklaştık ama daha rahatlamadık. Maç maç gitmek lazım. Grupta her şey olabiliyor. Her maçı ayrı planlamak düşünmek lazım. Biz, bundan sonra eğer mümkünse gidebildiğimiz yere kadar kaybetmeden gitmeliyiz" yorumu yaptı.

Van Persie'den milli takıma destek

İstifa söylentilerine cevap!

Antalya'da oynanan ve Türkiye A Milli takımımızın 2-0 üstünlüğü ile sona eren maç sonrasında açıklama yapan Fatih Terim, istifa edeceği yönündeki söylentilere de cevap verdi. Fatih Terim, "İstifa ile ilgili ima ettim mi, açıkça beyan ettim mi? Yok. Böyle bir sonuca nasıl varıldı bilmiyorum. Ben hiç böyle bir şey düşünmedim. Buradayım. Daha yapacak çok işimiz var. Bunun kararını verecek olan Federasyon Başkanı ve yönetimidir. Böyle bir düşüncem olsa açıkça da söylerim. Bazılarının dileği böyle olabilir ama benim böyle bir kararım yok" yorumu yaptı.

Milliler'in 12 Kasım laneti son buldu

"Cumhurbaşkanı aramadı"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, basın toplantısında Arda Turan, Burak Yılmaz'ın yeniden Milli takıma çağrılması ile ilgili de "İçime sinerek verdiğim bir karar olmadı. Yaşanmışları olmamış gibi kabul edemem. Hepimiz profesyoneliz. Hepimiz öyle davranmalıyız. Ben, bana verilmiş yetkilerin sorumluluğu çerçevesinde görevlerini verdim. Onlar da bunu profesyonelce uygulamak zorundadır. Üzerlerine düşenleri de yapıyorlar. Muhakkak bir şeyler yaşandı. Ancak sayın Cumhurbaşkanı'nın talimat verdiğini bile söyleyenler var. Türkiye'nin bu kadar olayları varken Sayın Cumhurbaşkanı'mıza bunu atfetmek hiç uygun değil. Her maç sonrasında bizleri arayıp tebrik etmiştir. Ancak bu olayla ilgili hiç bir telkinde bulunmamıştır. Ben, olduğum yerdeyim. Durduğum yerdeyim" açıklaması yaptı.

Yorumlar
TREND HABERLER