MİLLİ TAKIM

Fatih Terim'den kadro sürprizi

Süper Lig'de geride kalan 10 haftada 26 puan toplayan Başakşehir fırtına gibi eserken, bazı isimlerin Milli davet alabileceği belirtiliyor.

Fatih Terim'den kadro sürprizi

Milli takımımız 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde gruptaki 4. maçını Kosova ile oynamaya hazırlanırken, maç kadrosu teknik direktör Fatih Terim tarafından henüz açıklanmadı. Kulislerde ise kadroda sürprizlerin olabileceği konuşuluyor.

Süper Lig'de geride kalan 10 haftada 26 puan toplayan Başakşehir fırtına gibi eserken, bazı isimlerin Milli davet alabileceği belirtiliyor. Milli takımımızın kalesini uzun süredir Başakşehir'den Volkan Babacan korurken, Volkan'a yeni isimlerin eklenmesi gündemde.

Ligde bu sezon 10 maç sonunda 4 gol 1 asisti bulunan Galatasaray ağlarını da havalandıran 1.96 metre boyundaki forvet Mehmet Batdal, Başakşehir'in Altınordu'dan transferi genç oyuncu Cengiz Ünder ve tecrübesiyle takımına büyük güç katan Yalçın Ayhan'ın Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından dikkatle takip edildiği ve kadroya çağırabilinecekleri konuşuluyor. A Milli Takım'ın Kosova'yla oynayacağı maçın kadrosuna beklenmedik bir ismi davet edebilir.

Emre Belözoğlu'ndan tutunamayan yıldızlar sitemi!

Medipol Başakşehir'in golcüsü Mehmet Batdal'a A Milli Takım kapısı açıldı. Namağlup liderliğini sürdüren Başakşehir'in kilit isimlerinden olan Mehmet Batdal, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de dikkatinden kaçmadı. Galatasaray ağlarını da havalandıran 1.96 metre boyundaki forvetin yarın açıklanacak aday kadroda yer alması bekleniyor.

Galatasaray'dan Emre Belözoğlu'na gönderme

 Türkiye-Kosova maçı 12 Kasım Cumartesi saat 20:00'de Antalya Stadı'nda oynanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER