MİLLİ TAKIM

Fatih Terim'den medyaya sansür!

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde yarın Antalya'da Kosova Milli Takımı'yla karşılaşacak A Milli Futbol Takımımız'da, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fatih Terim'den medyaya sansür!

Fatih Terim, 4 futbolcunun yeniden milli takımda yer almasıyla ilgili, ''Kosova maçı dışında herhangi bir soru yanıtlamayacağım'' dedi.

''MAÇ HARİCİNDE KONUŞMAYACAĞIM''

Fatih Terim, basın mensuplarına soru kısıtlaması getirerek, "Kosova maçı dışındaki hiçbir soruya yanıt vermeyeceğim. Özellikle son maçlarda maça 24 saat kala etkilenebileceğimiz çok şey yaşadık. O yüzden maçtan sonra her soruya yanıt verebilirim. Kadro dışı kalan son 4 kişiyi şu anda açıklamayacağım" ifadesinde bulundu.

Arda Turan Kaptan çıkacak

Terim, "Son antrenmanın ardından saat 23.00'e kadar listeyi vermek zorundayız. 1-2 sıkıntılı oyuncumuz var, son kararı biz de vermedik. Bazı mevkilerde fazla alternatifimiz var. O mevkilerden dışarıda kalan oyuncular olabilir" açıklaması yaptı.

"Kazanamıyoruz"

Fatih Terim, açıklamasında Hırvatistan'dan alınan 1 puan sonrası galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Terim, "Realist gözle bakacak olursak, 2-0'dan Ukrayna ile 2-2 başarı, ancak kendi sahamızda 2 puan kaybı başarısızlıktır. İzlanda maçını kaybetmemiz de doğal karşılanabilirdik. Daha önce tam kadro 3-0 kaybetmiştik. Sonrasında Avrupa Şampiyonası'na katılmayı başarmıştık. Sonrasında Avrupa Şampiyonası'na katılma başarısını kutlayamadık. Hollanda'nın olmadığı ve bizim olduğumuz bir turnuvaydı. O başarıyı kenarıya koymak lazım. Uzun zamandır kazanamıyoruz evet, 7 maç oldu. 15 maçtır mağlup olmayan, bazen 3 maç kazanamayabilir. Umuyorum 3 puana kavuşacağız yarın. Hırvat maçının beraberliği, küçük bir avantajı var. Hırvatistan ve İzlanda ile içerde oynayacağız. Ukrayna'ya 2 puan kaybettik. Onun dışındaki kayıplar normal" diye konuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER