GALATASARAY

Fatih Terim'den olay açıklama! Beni üzen şey...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Akhisarspor karşısında kupaya veda ettikleri maç sonrası sitem dolu sözler kullandı. Akhisar karşısına 9 farklı oyuncuyla çıkmalarının eleştirilebileceğini belirten Terim, "En büyük hatam bu oyunculara güvenmek" dedi.

Fatih Terim'den olay açıklama! Beni üzen şey...

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Akhisarspor ile oynanan kupa maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Terim'in açıklamaları:

"YETERİ KADAR MÜCADELE ETMEDİK" : Bundan daha önemli bir sürpriz yok. Beklenmedik bir skor. Açıkçası Allah insanlara şans veriyor siz bunları kullanmazsanız oyunun dışında kalıyorsunuz. İlk yarı 2-0 geriye düştük. İkinci yarı biraz daha baskılı oyun oynadık ama yeteri kadar mücadele ettiğimizi söyleyemem. Pozisyon bulduğumuz söyleyemem.

"O RUHU GÖREMEMEKTEN ÜZGÜNÜM" : Yok birinci gol ofsayt yok penaltı bunaların hepsini maçtan sonra konuştusunuz ama G.Saray yarıştığı her kupada ruhunu sahaya koyan takımdır. Beni mağlubiyetler hiç üzmez ben en çok üzen bu ruhu sahada görememektir. En büyük üzüntüm bu yönden.

"AKHİSAR'I TEBRİK EDİYORUM" : Şimdi rotasyon yaptınız, 10 tane değişik isim oynadı diyebilirsiniz. Bunların hepsi Galatasaray'ın lisanslı oyuncuları. Herkes transfer edilmiş bu kulüpte oynaması gereken oyuncular. Muhakkak ki ligdeki son 5 maç esas odağımız ama bu kupayı boşladık veyahut almasak da olur düşüncesinde değildik. Sahada bunları göremediğim zaman en büyük üzüntüm o olur. O oynamamış bu oynamamış; hakem onu vermiş bunu vermemiş çok da benim kullandığım tarzlar değil. Akhisar'ı tebrik ediyorum çok da iyi mücadele ettiler. Beni bugün üzen Galatasaray ruhunun sahada olmayışıdır.

"EN BÜYÜK HATALI BENİM" : Her tepki gösterdiğimiz oyuncuyu çıkarcağız mı. Oyun uzarsa nereye gideceğiz.Bu tip maçlarda her dakika oyuncu değiştiremezsiniz. Ben de isterdim solda Yato, sağda Mariano oynatayım. Ama 72 saat sonra deplasmanda maçımız var. Kadromuz da bu kadar işte. Ne varsa onları kullanmak zorundayız. Hatalı o veya bu değil hatalı benim. En büyük özelliğim oyunculara güvenmek. Arada böyle hayal kırıklıkları olabiliyor.

Bugün onlar bize yardımcı olacak mı görmek istedim o. Beklentiyi göremememin üzüntüsü içerisindeyim. 2 kupayı kazanabilecekken niye kaybedelim. 2-1 avantajı niye kullanmayalım. En büyük hata benim.

Mustafa Cengiz başkan adaylığını açıkladı

Yorumlar
TREND HABERLER