GALATASARAY

Fatih Terim'den rakiplere gözdağı

Başakşehir’in evinde berabere kalmasıyla, Bursaspor’u farklı devirdiği haftada liderlik koltuğunu geri alan Aslan’ın keyfine diyecek yok. Oyuncularıyla ligin gidişatını değerlendiren Fatih hoca ise rakiplere gözdağı veriyor.

Fatih Terim'den rakiplere gözdağı

Süper Lig’de 23. hafta itibariyle, Başakşehir’in kendi evinde Gençlerbirliği ile berabere kalmasının ardından tekrar liderlik koltuğunu ele geçiren Galatasaray’da keyifler yerinde.

Takımın teknik patronu Fatih Terim’in, ligdeki gidişatı futbolcularıyla yaptığı toplantıda değerlendirerek, “Sivas ve Kasımpaşa deplasmanlarında istemediğimiz, beklemediğimiz oyunlar oynadık ve kötü sonuçlar aldık. Önemli bir avantaj kaybettik. Ama şimdi elimize büyük bir fırsat geçti. Bu fırsatı yine siz yakaladınız. Artık bu havayı, bu isteği, arzuyu, tempoyu sezon sonuna kadar taşımalıyız. O mücadeleyi vereceğinize inanıyorum. Size güveniyorum, biz artık zirveden kolay kolay inmeyiz. Bunun için de ne gerekiyorsa, hep birlikte yapacağız” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

‘Herkes formaya hazır olsun’ : Fatih hocanın ısrarla üzerinde durduğu konulardan biri de kadro rotasyonu. Takımdaki her futbolcuya tek tek ihtiyaç duyduğunu üzerine basa basa hatırlatan Terim’in, “Kimse ilk onbirdeyim diye gevşemesin. Ve yine kimse kenarda kaldım diye küsmesin. Hem kupada hem ligde varız. Çok zor maçlar bizi bekliyor. Herkes formaya hazır olsun. Hepinize ihtiyacım var” sözleriyle öğrencilerini motive etmeye çalıştığı bildirildi.

Akhisarspor-Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER