GALATASARAY

Fatih Terim'den şampiyonluk açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçından sonra "Beni gönderdiler, Yarın bir gün başka konuma geçersem bu istikrarı sağlayacağım" diyerek başkanlık hayalini dile getirdi.

Fatih Terim'den şampiyonluk açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 kazandıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, "Bu hikayeyi yazan içerideki kahramanlar. İnanıyorum ki son maçı da şampiyon olarak tamamlayacaklardır. Sonucu şampiyon olmamıza yetecektir inşallah." dedi.

Fatih Terim'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"İyi oyunların veya istatistiklerin fazla konuşulmayacağı, 3 puanların önemli olduğu dönemdeyiz. 3 puan çok önemliydi. Hem maça iyi başladık, hem golle başladık, hem de ardından diğerini bulduk. İlk yarı çok farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. İkinci yarıda da 3 puanı garantilemek ve 90 dakikayı böyle bitirmek için sahada top yapan, kendini pek riske sokmayan ve sonra da istediği zaman atak sayısını, hızını, oyunu hızını ayarlayan bir Galatasaray vardı. Oyunun hiçbir anında sıkıntı duymadık."

Tecrübeli teknik direktör, Galatasaray'da 4 defa üst üste şampiyon olduktan sonra gönderildiğini söyledi. Kulüplerin bu konuda istikrarlı olmasını belirten Terim, "Bu istikrarı sağlamak lazım. Yarın bir gün başka konuma geçersem, ona göre hareket edeceğim." şeklinde konuştu.

Başkanlık hedefini açıkladı : "Muhakkak ki gidişlerde benim de hatam vardır ama az hatalı benim. Beni gönderdiler dediğim zaman kimse inanmıyor, "Avrupa şampiyonu hocayı nasıl gönderdiler" diyorlar. Bu istikrarı sağlamak lazım. Yarın bir gün başka konuma geçersem, ona göre hareket edeceğim."

"800. maçımdı, çok mutluyum" : "Hem oyuncu, hem teknik adam olarak 800. maçımdı. Çok mutluyum. Galibiyeti tüm annelere hediye etmek istiyorum. Anneme, eşime ve 3 tane torunumun anneleri 2 kızıma göndermek istiyorum. Türkiye ve müslüman alemindeki tüm annelerin anneler gününü kutlamak istiyorum. Bu hikayeyi yazan içerideki kahramanlar. İnanıyorum ki son maçı da şampiyon olarak tamamlayacaklardır. Sonucu şampiyon olmamıza yetecektir inşallah."

"Ozan'ı (Ozan Kabak) Galatasaray taraftarıyla tanıştırmak istiyorum" : "Ozan'ı (Ozan Kabak) da Galatasaray taraftarıyla tanıştırmak istiyorum. Celil'le bir süredir bizimle çalışıyordu. Galatasaray altyapısının tekrar ayağa kalktığını göstermek istiyorum. Onun adına memnunum, diğer gençlere örnek olacak. Uzun yıllar hizmet eden gençlerden olacak. Güzel bir takım olduk dışarıda, içeride. Eksiklerimiz yok mu, var. Sıkıntılarımız yok mu, var, dile getirmediğimiz. Bazen doğru oynamasak da netice alabiliyoruz. Büyük takımlar böyle olmalı, kötü oynadıklarında da kazanmayı bilmeliler."

"Galatasaray gibi büyük takımların içerisi dışarısı fark etmemeli": "Burada ligde mağlubiyet aldığımızı hatırlamıyorum, saydığınız tüm takımlarla (Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor) hiç sıkıntı çekmeden oynadık. Oyunun hakimi olduk, çok pozisyon vermedik. Zaman zaman deplasman sıkıntımız var. Bir de 2-0'dan sonra değişik oynuyoruz. Yeni sezonla birlikte çok daha değişik, bunları çözmüş olacağız. Galatasaray gibi büyük takımların içerisi dışarısı fark etmemeli. Genel olarak bakınca oyuncularımızın performansının iyi olduğunu düşünüyoruz ki en tepedeyiz.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'a övgü

Yorumlar
TREND HABERLER