MİLLİ TAKIM

Fatih Terim'den tam 16 değişiklik birden

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova ile oynanacak 2018 Dünya Kupası eleme maçı kadrosunda, Ukrayna ve İzlanda maçları kadrosuna göre 16 değişiklik yaptı.

Fatih Terim'den tam 16 değişiklik birden

A Milli Futbol Takım Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesi aday kadroyu açıkladı.

Terim, Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ü affederken Ukrayna ve İzlanda maçları kadrolarına göre 16 değişiklik birden yaptı.

İşte detaylar...

Fatih Terim, EURO2016 sonrası çağırmadığı isimlerin tamamını affederken, ilk kez çağırdığı isimler de oldu. Terim, 2 ismi sakatlıktan, 1 ismi cezadan, 3 ismi ise performans odaklı olarak çağırmadı. Caner Erkin ile Ozan Tufan sakatlıkları, Emre Mor sarı kart cezaları nedeniyle kadroya alınamadı.

Terim kadroyu açıkladı! Yıldızlar geri döndü!

Galatasaray'dan Yasin Öztekin, Beşiktaş'tan Olcay Şahan ve Metz'ten Mevlüt Erdinç ise yeni kadroda kendilerine yer bulamadılar. Spor Toto Süper Lig'in lideri Başakşehir'den Yalçın Ayhan, 34 yaşında ilk kez milli takıma çağrıldı.

Cengiz Ünder ise 19 yaşında milli olma sevinci yaşadı. Başakşehir'den bu iki isim dışında Mehmet Batdal da ilk kez milli takım kadrosuna alındı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO2016 sonrası kadroya almadığı Arda Turan, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Selçuk İnan'ı ise tekrar aday kadroya davet etti. Emre Çolak ise Deportivo'da gösterdiği başarılı performans sonrası tekrar davet almayı başardı. Oğuzhan Özyakup ise sakatlıktan çıkması sonrası kadroya tekrar dahil edildi.

Erman Toroğlu'ndan Terim için imalı sözler

UKRAYNA-İZLANDA VE KOSOVA MAÇINA GÖRE FARKLI İSİMLER

ÇAĞRILANLAR:

Gökhan Gönül, Yalçın Ayhan, Bilal Başacıkoğlu, Oğuzhan Özyakup, Selçuk İnan, Arda Turan, Burak Yılmaz, Mehmet Batdal, Cengiz Ünder, Emre Çolak

ÇAĞRILMAYANLAR:

Caner Erkin, Emre Mor, Olcay Şahan, Yasin Öztekin, Ozan Tufan, Mevlüt Erdinç

Yorumlar
TREND HABERLER