GALATASARAY

Fatih Terim'e karşı çıkabilen tek futbolcu

Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba, TT Arena'da oynanan Real Madrid maçında Fatih Terim'i dinlemeyerek oyunda kaldığını söyledi.

Fatih Terim'e karşı çıkabilen tek futbolcu

2013-14 yıllarında forma giyen Didier Drogba, yeni kitabında Galatasaray’da yaşadıklarına da yer verdi.

Futbol kariyerini Kanada'nın Montreal Impact takımında sürdüren ünlü golcünün anılarını anlattığı 'Commitment' (Sadakat) adlı kitabında sarı kırmızılı takıma dair en dikkat çeken ayrıntı, İstanbul’da 3-2 kazanılan Real Madrid maçının devre arasında Fatih Terim ile yaşadıkları oldu. 

Drogba'dan sürpriz G.Saray paylaşımı!

''TERİM BENİ ÇIKARMAK İSTEDİ BEN 'HAYIR' DEDİM''

Futbol Arena'nın haberine göre; İlk yarısı 1-0 Real Madrid üstünlüğü biten maçın devre arasında Terim’in kendisini oyundan çıkarmak istediğini ancak buna izin vermediğini ifade eden Fildişi Sahilli futbolcu, ünlü teknik adama söylediklerini şöyle anlattı: "Hadi ama bunu yapamazsın' diyerek ona çıkıştım. Terim’e 'Maçı hala kazanabilir ve yarı finale yükselebiliriz, eğer bu değişikliği yaparsan bize inanmadığı göstereceksin, ben inanıyorum dedim." 

Didier Drogba

DROGBA ÜÇÜNCÜ GOLÜ ATMIŞTI

2012-13 sezonunun ikinci yarısında oynanan o maçta Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun 8. dakikada attığı golle devreyi 1-0 önde kapatmıştı.

Türk Telekom Arena'daki karşılaşmanın ikinci yarısında çok etkili bir oyun sergileyen Galatasaray, Eboue (Dk.57), Sneijder (Dk.70) ve Drogba'nın (Dk.76) golleriyle üç gol bulmuştu. İlk golün sahibi Ronaldo, 90+2'de bir gol daha atarak skoru ilan etmişti: 3-2.

Yorumlar
TREND HABERLER