FUTBOL

Fatih Terim'in damatları neden kavga etti?

A Milli Futbol Takımımız'ın İspanya'ya 3-0 yenildiği karşılaşmada, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı'nın tribündeki bazı Türk taraftarlarla kavga ettiği haberi büyük yankı yarattı.

Fatih Terim'in damatları neden kavga etti? - Sayfa 1

A Milli Futbol Takımımız'ın İspanya'ya 3-0 yenildiği karşılaşmada, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı'nın tribündeki bazı Türk taraftarlarla kavga ettiği haberi büyük yankı yarattı. Hala konuşulan bu olayın nasıl gerçekleştiğini Cumhuriyet Gazetesi yazarı Doğan Satmış bugünkü yazısında anlattı. İşte o yazıdan bazı bölümler:

Fatih Terim'in damatları neden kavga etti? - Sayfa 2

"18 gazeteci, yanlarında 7 kişiyle bir grup olarak Nice Stadı’nda, 17 ve 18 numaralı VIP locada Türkiye-İspanya maçını izliyorduk. Ancak sahada milliler pek etkili olamıyordu. İlk gol, derken ikinci gol geldikten sonra tribünlerden millilere yönelik laf atmalar sıklaştı.

Fatih Terim'in damatları neden kavga etti? - Sayfa 3

Üçüncü golden sonra bulunduğumuz locadan da millilere yönelik “Bravo” diye bir ses işitildi, küfür falan yoktu. Büyük umutlar bağlanan futbolcuların, 3-0 yenik oynadığı bir maçta, üstelik de kötü gidiş varsa söylenecek en kibar söz “Bravo” olmalı.

Fatih Terim'in damatları neden kavga etti? - Sayfa 4

"MİLLİLERE NASIL BRAVO DERSİNİZ?" İşte bu “Bravo” sesi duyulduktan sonra, 15 numaralı locadan olduğunu sonradan öğrendiğimiz ve üzerinde milli takım yedeklerinin giydiği bir forma olan sakallı biri, Türk gazeteci grubuna koşturarak “Siz ne biçim Türk’sünüz ulan, millilere nasıl bravo dersiniz?” diye bağırarak üzerimize yürüdü.