MİLLİ TAKIM

Fatih Terim'in Euro 2016'daki en büyük kozu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Sinan Gümüş'ü EURO 2016 kadrosuna almayı planlıyor.

Fatih Terim'in Euro 2016'daki en büyük kozu

Galatasaray’ın son dönemde en büyük çıkış yapan futbolcusu olan Sinan Gümüş, hem teknik heyetin hem de sarı-kırmızılı camianın gözüne girmeyi başardı.

Cimbom’a geldikten sonra geçen sezon ayrılmamak adına U-21 Takımı’nda oynamayı bile kabul eden 22 yaşındaki genç yıldız adayı, öyle bir patlama yaptı ki herkese parmak ısırtacak hale geldi.

Bu başarısıyla da bu sezon, oynadığı son 7 maçta ‘kariyer rekoru’na imza atmayı başardı.

7 MAÇTA 8 GOL

Almanya U-20 takımı da dahil olmak üzere, geride kalan 4 yıllık profesyonel kariyerinde toplam 7 golü bulunan Sinan Gümüş, bu sezon ise fileleri sallamaya başladı.

Mustafa Denizli Sinan Gümüş'te haklı çıktı

Yıldız oyuncu sarı-kırmızılı formayı giydiği lig ve Ziraat Türkiye Kupası’ndaki son 7 maçında, 8 gol atarak kariyer rekoru kırmayı başardı.

FERNANDAO DEĞİL SİNAN'İ GÖTÜRECEK

Santrafor konusunda sıkıntı yaşayan A Milli Takım için Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Fernandao'yu Türk vatandaşlığına geçirerek faydalanması gündeme gelmişti ancak Terim'in başka bir planı olduğu ortaya çıktı.

Sinan Gümüş’ün yükselen bu performansını yakından takip eden Terim'in EURO 2016 finalleri öncesi genç golcüyü yakından takip ettiği öğrenildi.

Yorumlar
TREND HABERLER