FENERBAHÇE

Fatih Terim'in Fenerbahçe planı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 26. haftada oynanacak Fenerbahçe derbisine 56 puanla çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Fatih Terim'in Fenerbahçe planı

Liderlik hedefiyle çıktığı Sivasspor maçını 2-1 kaybederek büyük şok yaşayan Galatasaray gözünü yeniden zirveye dikti...

Teknik direktör Fatih Terim, şampiyonluk yolundaki rakiplerine göre oldukça avantajlı gözüken fikstürden en iyi şekilde faydalanmak istiyor. Tecrübeli hocanın öncelikli hedefi; 5 haftada 15 puan.

 ASIL HEDEF FENERBAHÇE MAÇI : Terim sırasıyla oynanacak Antalya, Kasımpaşa, Bursa, Karabük ve Konya maçlarında kayıp istemiyor. Başarılı teknik adam, 26. haftadaki Fenerbahçe derbisine 56 puanla çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Babaya 200 bin euro ödendi 3 bin lira için icra geldi!

5'TE 5 OLURSA, LİDERLİK GELİR! : Bu süreçte oynanacak Başakşehir- Fenerbahçe ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçlarını da dikkate alan Fatih Terim, 5'te 5 yapmaları halinde önemli bir puan farkıyla zirvede olacaklarını düşünüyor.

Genç futbolcuya tarihi ceza! Ailesinin kurbanı oldu

SON HAFTALAR ÇOK ZOR OLACAK : Fakat Galatasaray fikstür avantajından faydalanamazsa bu kez de işler tersine dönebilir. Çünkü Sarı-Kırmızılılar'ı ardından içinde 3 derbi ve Başakşehir maçlarının da bulunduğu zorlu bir viraj bekleyecek.

Yorumlar
TREND HABERLER