GALATASARAY

Fatih Terim'in forvet listesi belli oldu

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, listesinde yer alan 4 forvetten birinin alınmasını istedi.

Fatih Terim'in forvet listesi belli oldu

Galatasaray'ın tecrübeli teknik adamı Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde yarışacak bir takım kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Terim'in önceliği ise forvet bölgesi.

ZAMAN ZAMAN 4-4-2 TAKTİĞİNE DÖNECEK : Fatih Terim, kariyeri boyunca sık sık kullandığı 4-4-2 taktiğini gelecek yıl da uygulamanın planlarını yapıyor. Terim bu sisteme uygun bir forvet arayışında. Her ne kadar Gomis'in geleceği belirsizliğini korusa da Terim, Gomis kalacak gibi kadro planlamasını yapıyor ve golcü futbolcunun yanına ikinci bir santrafor arıyor.

Eren Derdiyok'tan beklenen verimi alamayan Terim'in listesinde ise 4 futbolcu var.

Fatih Altaylı’dan şok Dursun Özbek iddiası

4 FUTBOLCUDAN BİRİ ALINACAK : Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edeceklerini göz önünde bulunduran Terim, bazı maçlarda çift santrfora dönmeyi planlıyor.

Andre Silva: Sezon başında Milan’ın 38 milyon euro ödeyerek Porto’dan kadrosuna kattığı Portekizli futbolcu, Serie A’da çıktığı 24 maçta sadece 2 gol attı. 1.84 boyundaki Silva’nın kiralanması için talepte bulunuldu. Terim, daha önce teknik direktörlük yaptığı Milan kulübüyle bizzat temasta.

Welbeck: Fatih Terim’in geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da Wenger ile yaptığı görüşmede Welbeck ismi gündeme geldi. Arsenal'de düzenli olarak forma giyemeyen ve kiralık gönderilmesi gündemde olan Welbeck, daha önce Fenerbahçe’nin de listesine girmişti. Hücum hattında hem ileri uçta hem de kanatlarda forma giyen 27 yaşındaki İngiliz futbolcunun Ada’dan pek çok talibi bulunuyor.

Niasse: Everton’da istenmeyen adam ilan edilen Senegalli, yardımcı forvet olarak Terim’in istediği özelliklere sahip. Hızlı, bitirici ve çok yönlü olan Niasse’nin kulübüyle 2020’ye kadar kontratı var. Everton’ın önceliği Niasse’yi satmak. Ancak, bu yönde bir teklif gelmezse kiralanacak. Oyuncu, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle gelmeye hazır.

Ahmed Musa: Fatih Terim’in istediği ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle o dönem alınamayan 25 yaşındaki Nijeryalı forvet, kiralık olarak CSKA Moskova’nın yolunu tutmuştu. Bonservisi Leicester City’de bulunan Musa, hala Terim’in öncelik verdiği golcülerden. 1.70 boyundaki başarılı futbolcu özellikle savunma arkasına yaptığı koşular ile dikkat çekiyor. Ahmed Musa gelmeye sıcak bakarken, kulübü Leicester ile görüşmeler sürüyor.

İnter'den Nagatomo için flaş talep

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER