MİLLİ TAKIM

Fatih Terim'in gözleri doldu

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Ankara'daki terör saldırısı hakkında konuşurken üzüntüden sesi titredi, gözleri doldu.

Fatih Terim'in gözleri doldu

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarın İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Fatih Terim ile yıldız futbolcu Arda Turan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TERİM'İN GÖZLERİ DOLDU
Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e 97 kişinin hayatını kaybettiği Ankara'daki terör saldırısı soruldu. Terim, sorunun cevabını verirken çok zor konuştu.  

Türkiye İzlanda maçı son dakika dakika canlı anlatımıTürkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?, Türkiye İzlanda maçı 13 Ekim Salı günü Torku Konya Arena Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'teki maç Show TV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Üzüntüsünü "Eğer 9 yaşındaki bir çocuk böyle durumlardan ölüyorsa, 3,5 yaşındaki bir çocuğun kafasına mermi giriyorsa, insanın yüreğinin acımaması mümkün değil tabi" sözleriyle dile getiren Terim'in konuşurken sesi titredi, gözleri doldu.  

"ÜLKEMDE BİR DAHA BÖYLE ŞEYLER GÖRMEK İSTEMİYORUM"
"Ülkemde bir daha böyle şeyler görmek ve duymak istemiyorum." diyen Terim, sözlerini şöyle bitirdi:

"Bu ülkenin refleksi var ve göstermek zorunda. Bu ülke bizim. Hikayesini de bilecek kadar bu ülkeyi seviyoruz. Ömrümüz boyunca gördüğümüz tek şey ay-yıldız oldu. Dolayısıyla ne terk etmeye ne de yere düşürmeye niyetimiz yok. Allah hepimizin acısını hafifletsin, ülkemize sağlık versin."  

Yorumlar
TREND HABERLER