GALATASARAY

Fatih Terim'in sözleşmesi camiayı kızdırdı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, TFF'ye açtığı 12 milyon 950 bin TL'lik tazminat davasıyla alevlenen tartışmalar dinmek bilmiyor.

Fatih Terim'in sözleşmesi camiayı kızdırdı

Fatih Terim’in federasyondan tazminat almak için Galatasaray’la imzaladığı sözleşmesini 1905 lira üzerinden göstermesine tepkiler dinmiyor. Yönetimin skandalı taraftar üzerinden kamufle etme çabası ise camiayı kızdırdı.

Kulübün önde gelenleri, “Kenetlenin.. mesajı, yönetimin taraftarı yanına çekme stratejisidir. Krizi böyle örtbas etmeye çalışıyorlar” görüşünde birleşiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, 26 Temmuz 2017'de Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden alınmasının ardından TFF'ye açtığı 12 milyon 950 bin TL'lik tazminat davasıyla alevlenen tartışmalar dinmek bilmiyor.

terim

Yeni Şafak'ın haberine göre; Çeşme'de damatlarıyla birlikte TFF yedek üyesi Selahattin Aydoğdu ile yaşadığı kavgalı tartışma sonrası “Yine olsa, yine yaparım” demesi üzerine kamuoyundan gelen tepkiler sonrası görevine son verilen Terim'in, 7 Mart'a kadar devam eden mahkeme sürecinde tazminatının sekteye uğramaması adına sarı-kırmızılı takımla sezonun ikinci yarısı için yapılan mukavelenin 1905 TL gibi sembolik bir rakamdan gösterilmesi büyük yankı uyandırmıştı.

Oluşan tepkilerden Galatasaray yönetimi de nasibini alırken, sarı-kırmızılı camianın önde gelenleri durumdan duydukları rahatsızlığı, “Yönetimin, Terim'in bu planına tabir yerindeyse alet olması akıl alır iş değil. Sarı-kırmızılı kulüp, 113 yıllık büyük bir çınardır. Asil bir kulüptür. Yönetim de kulübün bu asaletine uygun olarak davranmalı ve sözleşme konusunda gereğini ivedilikle yapmalıdır” diyerek dile getirmişlerdi.

Sessizlik dikkatleri çekiyor

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kulüple yaptığı sözleşmede, Türkiye Futbol Federasyonu'na açtığı tazminat davası sekteye uğramaması adına alacağı ücreti 1905 TL'den göstermesi sarı-kırmızılı camiada büyük tepkiye neden olurken taraflardan şu ana kadar resmi ve direkt olarak konuya yönelik bir açıklama yapılmaması dikkatleri çekiyor. Ne Galatasaray yönetimi, ne de Fatih Terim şu ana kadar konuyla ilgili bir açıklamada bulunmazken camia tarafların yaşananlarla ilgili açıklama yapmasını bekliyor.

TWİTTER'DAN MESAJ DOLU PAYLAŞIMLAR: Camianın kendilerine karşı olan bu tavrından rahatsızlık ve endişe duyan sarı-kırmızılı yönetimin, yaşanan bu gelişmelerin ardından Galatasaray taraftarlarını arkasına almaya yönelik çalışmalar içinde olmaları da son tartışma konusu olarak gündeme damgasını vurdu. Sarı-kırmızılı kulübün, özellikle son 1 haftadır resmi Twitter hesabından, “Kenetlenin... Başka Galatasaray yok...” ve “8 milyon üyeye ulaştık” gibisinden mesaj içerikli paylaşımlarda bulunarak Terim'le yapılan sözleşmeden doğan rahatsızlığı örtmeye çalıştıkları yorumları yapılırken bu hamle de büyük tepkilere neden oldu.

KULÜBE YAKIŞMAYAN SÖZLEŞME: Camianın önde gelenleri, yönetimin, taraftarların da sözleşme konusunda rahatsızlık duymasından ve kendilerine tavır almasından endişe duyduğunu belirterek, “Bu yolla, tepkileri ortadan kaldırmaya ve kulübe yakışmayan o sözleşmeyi unutturmaya çalışıyorlar. O sözleşme ne yazık ki yapıldı ve taraftarı arkalarına almaya çalışarak örtbas edemezler” görüşünü savundu.

Yorumlar
TREND HABERLER