YEREL HABER

F.Bahçe-Bolu maçının geliri nereye gidecek?

Fenerbahçe-Boluspor hazırlık maçında elde edilecek gelir Düzcespor'a bırakılacak...

F.Bahçe-Bolu maçının geliri nereye gidecek?
Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu, Fenerbahçe-Boluspor hazırlık maçında elde edilecek gelirin Düzcespor'a bırakılacağını söyledi. 
 
Kudu, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Spor Kulübünün 10 gündür Topuk Yaylası Tesisleri'nde kamp çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı. 

Takımın 19 Temmuz Cuma günü Boluspor'la ilk hazırlık maçına çıkacağını kaydeden Kudu, "Bu maçın bütün geliri Düzcespor’a bırakılacak. Küçük bir kısmı sanıyoruz Boluspor’a gidecek. Aziz Yıldırım’ın Düzce’ye bakışını hepimiz biliyoruz. Bu maçın Düzce’de oynanmasıyla ilgili bize çok destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Kudu, taraftarların stada 16.00'da alınmaya başlaacağını ifade ederek, "Anıtpark yolunda bilet kontrolleri başlayacak. Üç yaşından büyük çocukların bilete tabi olduğunu taraftarlarımız bilsinler. Bu maç bizim ve Düzce için bir sınav olacak. Taraftarlarımızdan formalı ve bayraklı olarak sahaya gelmelerini ve takıma centilmence destek vermelerini istiyorum" şeklinde konuştu. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER