BASKETBOL

F.Bahçe maçından çarpıcı notlar

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finali'nde Rivas Ecopolis takımı ile karşılaşıyor..

F.Bahçe maçından çarpıcı notlar
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finali'nde İspanya'nın Rivas Ecopolis takımı ile yaptığı karşılaşmaya taraftarlar fazla ilgi göstermedi.



Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda, A Grubu'nda 3. ve son maçında finale çıkmak için Rivas Ecopolis ile karşılaşan sarı-lacivertli takımı, az sayıda taraftarı destekledi.

Fenerbahçe'nin, A Grubu'nda dün ezeli rakibi Galatasaray Medical Park ile oynadığı karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, bu karşılaşmada ise kendilerine ayrılan tribünlerin büyük bölümünü boş bıraktı.

-Penny Taylor oynamadı-

Fenerbahçe'nin dün Galatasaray Medical Park ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan oyuncusu Penny Taylor, Rivas Ecopolis maçında forma giymedi.

Sol dizinde kısmi yırtık tespit edilen Taylor'un, takımının turnuvada 1 Nisan Pazar günü yapacağı karşılaşmada da oynayamayacağı bildirildi.

-Aykut Kocaman da izledi-

Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Aykut Kocaman da karşılaşmayı izledi.

Kocaman, Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ile birlikte takip eti.

Mücadeleyi Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri Nihat Özdemir, Ali Koç, Cihan Kamer, Semih Özsoy ve Ünal Uzun da izledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER