TRANSFER

F.Bahçe ve G.Saray o isim için kapışıyor

Marsilya ile sözleşmesi biten Andre Ayew'in peşine, Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe de düştü.

F.Bahçe ve G.Saray o isim için kapışıyor
Daha önce Bursaspor'un genç yıldızlarından Ozan Tufan'ın transferi konusunda Galatasaray'la karşı karşıya gelen Sarı-Lacivertliler, bu kez Marsilya'da forma giyen Andre Ayew konusunda benzer bir kapışma yaşacak.

Fanatik'in haberine göre; Önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarına hız veren ve listesindeki isimlerle görüşmelere başlayan Kanarya'nın, son dönemde adı Sarı-Kırmızılılar'la da anılan Ayew'i istediği ortaya çıktı.

Hem Türkiye'deki yeni yabancı kuralı hem de Ayew'in bonservisinin elinde olması sebebiyle Ganalı forvete oldukça sıcak bakan Sarı-Lacivertliler, düğmeye şimdiden bastı. Takımın yeni Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun, 25 yaşındaki futbolcunun transferinde başrolü oynadığı konuşuluyor.

Para sorun olmayacak
Özellikle Fransa piyasasına oldukça hakim olan Terraneo'nun, oradaki bağlantılarını devreye soktuğu, tecrübeli oyuncuyu ikna etmek konusunda sıkıntı yaşamayacağı düşünülüyor. Ayew'e, aynı Aslan'ın teklif ettiği gibi yıllık 2.5 milyon Euro önermesi beklenen Fenerbahçe'nin, oyuncunun istediği imza parası olan 2 milyon Euro'da da sıkıntı çıkarmayacağı bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER