FUTBOL

F.Bahçeli futbolcudan Kocaman'a büyük tepki!

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Sarı-Lacivertli futbolcu, Kocaman'a serzenişte bulunarak ayrılmak istediğini açıkladı.

F.Bahçeli futbolcudan Kocaman'a büyük tepki! - Sayfa 1

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Sarı-Lacivertli futbolcu, Kocaman'a serzenişte bulunarak ayrılmak istediğini açıkladı.

F.Bahçeli futbolcudan Kocaman'a büyük tepki! - Sayfa 2

Fenerbahçe'nin Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, İspanyolların ünlü spor gazetesi Marca'ya röportaj verdi. Kameni'nin açıklamalarının hedefinde Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman vardı.

F.Bahçeli futbolcudan Kocaman'a büyük tepki! - Sayfa 3

şte Kameni'nin Türkiye'deki yaşamı ve kariyerine ilişkin birbirinden çarpıcı açıklamaları... - Türkiye'de işler nasıl gidiyor? "13 yıl İspanya'da yaşadıktan sonra Fenerbahçe'ye gelmek büyük bir değişiklik oldu. Fakat böylesine büyük bir kulübün parçası olmaktan ötürü çok mutluyum. Açıkçası oynamak beni mutlu eder. Ancak bu mümkün olmadı. Umarım sezonun bitişiyle beraber her şey değişir. Volkan Demirel sezona kötü başlamıştı ve o dönemde üst üste 6 maç oynama şansı buldum. Ama teknik direktörümüz Aykut Kocaman, hiç maç kaybetmememize rağmen bir günde benden formayı aldı. Bu biraz tuhaf bir durumdu ama 2002'den beri Fenerbahçe'de olan Volkan'ın bu takımdaki ağırlığını biliyorum. Dürüst olmak gerekirse bu kadar az oynamayı beklemiyordum. Bu durum beni çok kötü etkiledi. Futbolun rekabet olduğunun farkındayım ama burada sağlıklı bir rekabet yok. Volkan kaptan ve bu, onun için ciddi bir referans."

F.Bahçeli futbolcudan Kocaman'a büyük tepki! - Sayfa 4

- Volkan'la ilişkin iyi mi? "Evet, ben meslektaşlarıma saygı duyan ve neşeyle çalışan bir insanım. Benim az oynamamda onun bir kabahati yok. Seçimi yapan teknik direktör. Nedensiz bir şekilde forma giyemediğim zaman takımdan ayrılmayı düşünmüştüm. Çünkü kimse bana neden oynamadığım hakkında bir şey söylemedi. Şu an iki yıl daha kontratım var ve bu noktada kulübün de ne diyeceği önemli. Ama takımdan ayrılmayı düşündüğümü itiraf etmeliyim."