AVRUPA LİGİ

F.Bahçe'nin rakibinin hocasından önemli açıklama

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Igor Çerevçenko açıklamalarda bulundu.

F.Bahçe'nin rakibinin hocasından önemli açıklama

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Igor Çerevçenko, Rus gazetecilere Fenerbahçe ve Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çerevçenko, "Yakında Fenerbahçe ile oynayacaksınız. Bu güçlü futbolculara sahip güçlü bir takım. Onların maçlarını izleyip nasıl oynadıklarını öğrendiniz mi?" sorusuna şu cevabı verdi: Türkiye'de lig yenilendi. Dünya futbolundan önemli isimler var. Rakibimize daha dikkatli bakacağız. Orada iyi futbolcular oynuyor.

championat.com internet sayfasında yer alan röportajında Fenerbahçe'den önce Avrupa Ligi'nde karşılaştıkları ve taraftarların sorun yaşadığı iddiasındaki Beşiktaş maçı ile ilgili taraftar sorusuna da cevap veren Çerevçenko, "Her şeyin yolunda gideceğini düşünüyorum. Futbol politikanın dışındadır" demekle yetindi.

Fenerbahçe kesenin ağzını açtı

Kendisinin de futbolcu olarak yer aldığı ve Lokomotif ile Türkiye'de bir maça çıkıp çıkmadığı sorulan Rus Teknik adam; "Bir tane vardı, 1998 yılında Kocaelispor ile. O zaman da farksızdı. Beşiktaş ile oynadığımız gergin maçlar gibi Kocaeli'de de durum aynıydı" şeklinde konuştu.

Daha önce Türkiye'de bir takımda futbol oynama fırsatı bulup bulmadığı sorulan Igor Çerevçenko; "Yok, futbolcu olarak Beşiktaş'a gitme fırsatım olmuştu ama gerçekleşmedi" cevabını verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER