YAZARLAR

Felaket Tellalları iş başında!!!

Felaket Tellalları iş başında!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Birileri yine senaryo gereği rolünü oynamaya başladı. Ülkede olup biten her şeyden haberi olan, Tüm resmi kurumlarla bağı olan, Tff, Savcı, Hakim, Adliye, Uefa, Fifa ve aklınıza gelebilecek her kurumlarda adamı olan, sürekli görüşmeler yaptığını iddia eden ve Fenerbahçe düşmanlığını gizlemeyen ve Galatasaray’lı olan Mehmet Baransu yine uydurma iddialar ile gündeme gelmeyi bildi.

Fenerbahçe taraftarının hiç sevmediği bir isim olan Mehmet Baransu, her yazdığı ile, her konuştuğu ile Fenerbahçe taraftarının nefret oklarını biraz daha üzerine çekmeye devam ediyor ve bunu bilinçli olarak yapıyor. Yazılan senaryoda kendisine düşen rolü iyi oynuyor.

Şunu net bir şekilde belirtmeliyim ki futbolda şike ile ilgili sürecin tamamı önceden yazılmış bir senaryodur. Bu senaryo Aziz Yıldırım’ın sesini kesip ihale almasını engellemek, Fenerbahçe başkanlığını düşürmek için kurgulanmıştır. Bunu yaparken de amaçları Fenerbahçe’nin yanına üç beş tane daha kurban ekleyip sadece Fenerbahçe değil diğer takımlarda yargılanıyor mesajını vermektir. Cas davasını çektirirken kimlerin devreye girdiğini tüm Türkiye biliyor. Başbakan emretti ve dava çekildi. Sonra ne oldu? Tahkim kararını açıklayacaktı ve Pazartesi gününe erteledi. Çünkü Cuma günü Savcı’nın mütalaa vereceği biliniyordu. Hukuka ve zamanlama olarak aykırı olan mütalaa Cuma günü açıklandı. Tahkim’de onlarla ters düşmemek için verdiği cezaları onadı. İçerik olarak da çok ama çok komik cezalar vardı. Serdar Kulbilge’nin cezası 2 yıldan 3 maça indi. Gerekçesini de okumanızı tavsiye ederim.

Kimse aptal değil. Mehmet Baransu eğer her olayda sürekli birileri ile görüşüyorsa asıl mesleği ne? Ajan mı? Devlet adamı mı? Mit mi? Ya da Uefa her önüne gelen kişi ile görüşecek kadar basit bir kurum mu? Fenerbahçe için yazılan senaryo harfi harfine işliyor. Asıl amaçlarının ne olduğu belli, peki bundan sonra istedikleri ne?

1 - Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’a ceza vermeyerek aklı sıra taraftara “sizi kurtardık” mesajı verdiler.

2 – Tahkim vereceği kararı Cuma günü savcının mütalaasına göre vereceği için beklemeye geçti.

3 – Tahkim kararları onayarak Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe şike, teşvik girişiminde bulunmamıştır ve temizdir diyerek taraftarı kandırmak istemiştir.

4 – Yöneticilere verilen cezayı da onayarak hem mahkeme ile ters düşmemiş hem de Uefa’ya biz “Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’ı akladık ama diğer yöneticilerden dolayı siz ceza verin” mesajı yollanmıştır.

Şimdi ise TFF ben ceza vermedim. Şike ve teşvik yok diyor. Tahkim ise bende akladım diyor. Yöneticilere verilen cezalarla da cezayı Uefa versin diyor. Bu düpedüz oyundur ve bu oyuna Fenerbahçe’li yöneticilerde alet edilmiştir. Asıl amaçları da şu aşamada taraftar ile yönetimin arasını açmaktır. Yönetimde Cas davasını çekerek bunu hak etmiştir.

Fenerium gibi para basan bir markanın başına neden Galatasaray’lı Aydın Kirman getirilmiştir?

FBTV ve Fenerium’dan neden bir çok çalışan çıkartılmıştır?

Yönetim bu soruların cevabını vermekten neden kaçıyor. Sabırları taşsa ne olur taşmasa ne? Kimi kandırıyorlar. Taştığı vakit ne olacak merak ediyorum. Fenerbahçe düşmanları taraftar ile yönetimin arasını açmak isterken yönetiminde onların senaryolarına alet olması çok manidar. Ayrıca bu soru işaretlerini gidermeden kimi transfer ederseniz edin taraftarı kandıramazsınız. Taraftar destek verdiği gibi verdiği desteği kesmesini de bilir. Fenerbahçe’ye sahip çıkar, sizi saf dışı bırakır. Bunu bilin!!!

Yorumlar
TREND HABERLER