GALATASARAY

Felipe Melo'nun dramı! Nereden nereye...

Galatasaray forması giydiği dönemde 7 kupa kazanan ve Türkiye'nin en çok konuştuğu futbolcular arasında yer alan Felipe Melo, şu sıralarda kariyerinin en zor günlerini yaşıyor.

Felipe Melo'nun dramı! Nereden nereye...

2011-15 yılları arasında Galatasaray forması giyen Felipe Melo, bu süreçte 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Hırslı ve dinamik futboluyla sarı kırmızılı taraftarların gözdesi haline gelen Brezilyalı orta saha oyuncusu, 2015 yılında 3.7 milyon Euro'ya satıldığı Inter'de ise, tam bir hayal kırıklığı yaşıyor.

İLK SEZONUNDA 31 MAÇTA FORMA GİYDİ

İtalyan ekibindeki ilk sezonunda 31 maçta forma giyen Melo, 1 gol atıp, 1 asist yaparken, medyadan zaman zaman ağır eleştiler aldı. Ancak Brezilyalı oyuncu sürekli forma giymeye devam etti. Bunun en büyük nedeni ise, takımın başında kendisini Inter'e götüren Roberto Mancini'nin olmasıydı.

Maç öncesi Advocaat'ı çıldırtan olay

BU SEZON LİGDE 20 DAKİKA OYNAYABİLDİ

Bu sezonun başında Mancini'nin Inter'den gönderilip yerine Frank de Boer'un getirilmesi işleri tersine çevirdi. Galatasaray'da ve Inter'deki ilk sezonunda sürekli ilk 11 oynayan Melo, resmen formaya hasret kaldı. Brezilyalı oyuncu bu sezon sadece 2 lig maçında oynama şansı buldu ve toplam 20 dakika sahada kalabildi. Inter Teknik Direktörü Frank de Boer, Melo'yu, kulüp olarak fazla önemsemedikleri Avrupa Ligi'ndeki 2 maçta toplam 164 dakika oynattı. Takım, bu iki karşılaşmada Hapoel Beer Sheeva'ya 2-0 ve Sparta Prag'a 3-1 mağlup oldu.

Galatasaray'dan skandal paylaşım!

"GALATASARAY'DAN AYRILMAK HAYATIMIN EN KÖTÜ KARARI"

Galatasaray'da iken Türkiye'nin en çok konuşulan futbolcularından biri olan Melo, şu sıralar o kadar pişman ki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla bunu ifade ediyor. Melo, Twitter'da bir takipçisinin, "Galatasaray'dan ayrılarak hayatımın en kötü kararını verdim" sözünü paylaştı ve bu takipçinin kullandığı, "Oturdum ağlıyorum şu an Melom, benim sen bir tanesin" sözünü retweet yaptı.

GALATASARAY GERİ ALMAK İSTEMEDİ

Hürriyet'in haberine göre; Inter yönetiminin gözden çıkarıp kulüp aramaya başladığı Melo, ilk olarak Galatasaray'a önerildi. Ancak, bu oyuncuyu geçen yıl 3.7 milyon Euro'ya satan sarı kırmızılı yönetim olumsuz yanıt verdi. Felipe Melo'nun menajerleri bunun üzerine Brezilya'da kulüp aramaya başladı.

FLAMENGO'YA DÖNMEK İSTİYOR AMA...

İlk olarak Flamengo'ya teklif edildi. Melo'nun 2001 yılında profesyonelliğe başladığı kulüp olan Flamengo'nun yöneticileri, yıllık ücretini düşürmesi şartıyla transfer edebileceğini bildirdi. Felipe Melo da bu arada sosyal medya hesabından Flamengo formalı fotoğraflarını paylaşarak, bu transferi ne kadar istediğini gösterdi. Brezilya basınında son çıkan iddialara göre Corinthians ve Sao Paulo kulüpleri de Felipe Melo'yu gündemlerine aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER