YAZARLAR

Fenerbahçe...

Fenerbahçe...

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Sezon sonuna kadar karar vermeyeceğini söyleyen TFF adı geçen takımlardan birisini yada bir kaçını düşürdüğü taktirde takımların 2 yılından etmiş olmayacak mı? Aldığı her kararla tartışma konusu olan TFF bence bu konuda da Başbakan’ın tabiri ile çaktı. Neden mi?

Fenerbahçe söz gelimi düşürülürse bu yıl yaptığı transferler, kaybettiği marka değeri ve gelirlerini önümüzdeki yıl daha çok kaybedecek. Ayrıca takımdan bazı oyuncuların ayrılması söz konusu olacak. Bu konuda takımından ayrılmayacak oyuncuları iyi ayırt etmeliler. Onun için transfer sürecinde takasta oyuncu kullanmamaları gerektiğini belirtmeliyim.

Kimileri Fenerbahçe’yi düşürmek yürek ister dese de iş oraya varacağa benziyor. Bu işe kesin bir çözüm bulunup takımlar süründürülmeselerdi bu kadar sakız olmazdı. Fenerbahçe sözlü olarak Bankasya liginde oynamak istediğini beyan etmişti. Aziz Yıldırım meselesini Fenerbahçe üzerinden çözmek ve bunu bile bile diğer takımların bundan istifade etmeye çalışmalarını manidar buluyorum.

Sürekli 58. Maddenin değişmesini istemediklerini beyan ediyorlar. Değiştirmeyin kardeşim maddeyi, neden değiştireceksiniz. Fenerbahçe suçu varsa kaçmayı değil çekmeyi düşünür. Neden her gün bu konuları getirip kulübün marka değerine savaş açıyorsunuz. Fenerbahçe Türkiye’nin en değerli markasıdır. Sadece futbol anlamında demiyorum, basketbol, voleybol, Fenerium, Saraçoğlu, Tesisleri, Altyapısı, Ülker Arena ve taraftarı ile kolay kolay teslim olmayacak bir kulüptür. Sizce bu kulüp ile reyting yapmak nasıl bir şeydir?

Gazeteler Fenerbahçe sayesinde haber yapar.

Televizyonlar en çok Fenerbahçe’nin açığını arar ki haber olsun çok izlensin.

Gazeteler Fenerbahçe ile ilgili transfer haberi yapsın ki çok satılsın.

Bu işler hep Fenerbahçe üzerinden yapılır.

İlk cezalar Fenerbahçe’ye verilir.

Bu lig boşuna mı oynanıyor diye aklıma gelmiyor değil. Play off sistemi bunun için mi çıkarıldı? Cezalar Playoff sistemine geçilmeden mi, şampiyon belli olduktan sonra mı verilecek? Bu işin içinde de bir oyun var gibi. Kulüp başkanlarını dinliyorum. Diyorlar ki ; 58. Maddede değişiklik yapalım, teşvik primi yapan, şikeye teşebbüs eden ve şike yapanın cezası aynı olmasın değiştirelim ama düşmeyi kaldırmayı asla desteklemiyoruz diyorlar. Bunu Fenerbahçe’nin üstüne alındığını mı düşünüyorlar. Fenerbahçe’nin yarası yok ki gocunsun.

Fenerbahçe’ye hangi Anadolu takımı hatır şikesi yapmış tarihe bir bakın.

Hangi takım averaj lazımken bizden 8 yemiş?

Hangi takım bizimle oynarken maçı asılmamış?

Derbi maçlarda bile hangisine puan lazımsa o maçı kazanırken Fenerbahçe bileğinin hakkı ile kazanmayı adet haline getirmiştir.

TFF’yi uyarmak istiyorum. Alacağınız karar her neyse alın. Korkmayın. Bu takım her ligde oynar. Ama tertemiz bir isimle oynar. Atılan çamurlara bulaşmadan oynar. Hiçbir hakem hatası ile maç kazanmak istemez. Rakiplerin kendisi yüzünden madur olmasını istemez. Hiçbir rakibin kendisine karşı maç vermesini istemez. Zaten Fenerbahçe maçlarının en çok izlenen maçlar olma sebebi kıran kırana geçmesi değil midir? Kendi takımının maçlarını izlemeyenler bile Fenerbahçe maçlarını izlemez mi?

Fenerbahçelilik nasıldır bilmek duymak izlemek istiyorsanız buyurun: BEN FENERBAHÇELİYİM… 


Twitter adresim :

Yorumlar
TREND HABERLER