BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe Aboubakar için harekete geçti

Beşiktaş, Aboubakar konusunu bir türlü çözemeyince devreye Fenerbahçe girdi.

Fenerbahçe Aboubakar için harekete geçti

Yeni sezon öncesi kulüpler transfer çalışmalarına hız verirken, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek siyah beyazlılar, Aboubakar'ın 10 milyon euroluk satın alma opsiyonunu henüz çözemedi. Durum böyle olunca da Fenerbahçe Aboubakar için girişimlere başladı.

KJAER VE OZAN'IN PARASINA ABOUBAKAR

Sarı- Lacivertliler, Kamerunlu oyucunun transferi için devreye girerek Porto'ya sürpriz bir teklif yaptı. Kjaer'i ve Ozan Tufan'ı satmaya çalışan Sarı-Lacivertliler elde edeceği paranın büyük bir bölümünü Aboubakar transferine yatırmaya karar verdi.

Porto'ya; "Eğer Beşiktaş 10 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmazsa biz Aboubakar'ı transfer etmek istiyoruz. Ancak bunun için Kjaer ve Ozan Tufan'ın satışının gerçekleşmesini bekliyoruz" mesajını iletti.

Beşiktaş'ın 30 Haziran'a kadar opsiyonu kullanma hakkı olduğunu Fenerbahçe'ye ileten Porto "Eğer kullanmazlarsa Aboubakar'ı size verebiliriz" yanıtı verdi.

10 MİLYON EURO BONSERVİSİ VAR

Kjaer'i 15 milyon euro, Ozan Tufan'ı 8 milyon euroya satmayı planlayan Sarı-Lacivertliler bu paranın büyük bölümünü transfere yatıracak.

10 milyon euroyu Aboubakar'ın bonservis ücreti olarak düşünen Fenerbahçe kalan paranın bir kısmını Valbuena ve Dirar'ın toplam 4.5 milyon euroluk bonservis bedeline ayıracak.

Sarı- Lacivertliler, paranın kalan diğer kısmıyla da bir kanat, bir orta saha, bir de stoper transferi yapacak. Aboubakar konusunda önümüzdeki haftalarda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 

Beşiktaş'ın eski futbolcusu transfer oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER