FENERBAHÇE

Fenerbahçe Ajax maçının son dakika gelişmeleri

Fenerbahçe ile Ajax Avrupa Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Ajax maçı şifreli mi? Fenerbahçe Ajax maçının kadrosunda hangi isimler var? Fenerbahçe Ajax maçı canlı nereden takip edilir?

Fenerbahçe Ajax maçının son dakika gelişmeleri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Ajax maçı saat kaçta? Fenerbahçe Ajax maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Ajax maçının son dakikaları. Fenerbahçe Ajax maçının tüm ayrıntıları İnternetspor.com'da.  

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 1-0 ile geçen ve moral bulan Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak adına kritik bir maça çıkacak. Ajax'ı kendi sahasında konuk edecek olan Sarı-Lacivertliler'de Markoviç'in 4 maçlık cezası sona erdi ve sahadaki yerini alabilecek.

Fenerbahçe Ajax maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde oldukça önemli bir mücadeleye çıkıyor. Avrupa Ligi'nde 1 puanı bulunan sarı-lacivertliler bu maçta mutlak 3 puan hedefliyor. 

Fenerbahçe Ajax maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

FENERBAHÇE AJAX MAÇININ KANALI VE SAATİ

Avrupa Ligi'nde gruplarda sadece bir puanı bulunan Fenerbahçe, 22 Ekim Perşembe günü kendi sahasında Hollandalılar'ın güçlü takımı Ajax'ı konuk edecek. Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. Bu zorlu mücadeleyi sporseverler TRT 1 ekranlarından şifresiz bir şekilde izleyebilecekler.     

FENERBAHÇE AJAX MAÇINDA 4K TEKNOLOJİSİ KULLANILACAK

TRT 4K kanalı üzerinden ilk kez bir futbol müsabakası 4K yayını ile aktarılacak. Aynı zamanda TRT 1’den de canlı olarak yayınlanacak mücadele, Full HD yayına kıyasla 4 katı yüksek, 3840’a 2160 çözünürlükle TRT 4K kanalından da izlenebilecek.   

FENERBAHÇE AJAX MAÇINI VEREN YABANCI KANALLAR

Fenerbahçe Ajax maçını Avrupa’dan izleyecekler için uydudan şifresiz veren yabancı kanallarda belli oldu.

5 Sport HD
beIN Sport Max 4
BHT 1
Canal+ Sport 2
HRT TV2
Sport Tv3

FENERBAHÇE AJAX MAÇINI İSPANYOL BORBALAN YÖNETECEK

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda, Fenerbahçe ile Ajax tarasında 22 Ekim Perşembe günü oynanacak maçı, İspanya Futbol Federasyonu’ndan David Fernandez Borbalan yönetecek.  

Fenerbahçe-Ajax maçını David Fernandez Borbalan yönetecek

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde 22.00’te başlayacak karşılaşmada Pau Cebrian Devis ve Diego Barbero Sevilla yardımcı hakem olarak görev alacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Teodoro Sobrino Mag n; ilave yardımcı hakemleri ise Alejandro Jose Hernandez Hernandez ile Juan Martinez Munuera olacak.  

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ajax maçı öncesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.. 

İşte Pereira'nın sözleri
''Geleneği olan ekolu olan bir rakibe karşı oynayacağız. Ofansif oynamayı seven, yetenekli oyuncuları dünya futboluna sunmuş olan bir rakibe karşı oynayacağız. İki takımda kazanmak isteyecek. Böyle iki takımın mücadelesini izleyeceğiz. Kaliteli bir maç olacak. Her iki takımda kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Taraftarlarımız için de güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızın desteğini de her zamanki gibi arkamızda hissedeceğimizden hiç kuşkum yok.

Avrupa ve Türkiye iki ayrı kulvar ikisini de ayrı değerlendirmeye çalışıyoruz. Türkiye'deki deplasmandaki maçlar çok zor oluyor. Farklı zeminlerde oynuyoruz. Yarın harika bir zeminde iyi bir maç olacak. Burada oynadığımız son Avrupa maçını kaybetmiştik. Ama Avrupa liginde ileriye gitmek iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Galibiyetle devam etmek istiyoruz. Yarın farklı bir Fenerbahçe göreceğiz. Yarın sahada oyunu domine etmek isteyen, defansta da agresif oynayan bir Fenerbahçe olacak. Ofansif oynayan iki takım karşılaşacak. Bambaşka bir kulvarda bambaşka bir karşılaşma oynayacağız.'' 

AVRUPA'DA 196 MAÇ OYNADI 

UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'la karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa'da oynadığı 196 maçın 69'unu kazanırken, 88 maçı yitirdi, 39 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı - Sarı-lacivertliler, iç sahada ise 97 Avrupa kupası mücadelesinde 46 galibiyet aldı, 20 maçta berabere kaldı, 31 kez de yenildi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda sahasında Hollanda'nın Ajax takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında 197. maçına çıkacak. Avrupa'da farklı kulvarlarda bugüne kadar çıktığı 196 maçın 69'unu kazanan sarı-lacivertli ekip, 88 maçı yitirdi, 39 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 244 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 302 gol gördü.

İç sahada 98. maç
Fenerbahçe, iç sahada 98. Avrupa kupası maçını Ajax karşısında oynayacak. Sarı-lacivertliler, geride kalan 97 Avrupa kupası mücadelesinde sahasında 46 galibiyet aldı, 20 maçta berabere kaldı, 31 kez de yenildi. İç saha maçlarında rakip fileleri toplam 142 kez havalandıran Fenerbahçe, 113 gol yedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER