FENERBAHÇE

Fenerbahçe-Antalyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında Kadıköy'de Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Fenerbahçe-Antalyaspor maçı golleri ve geniş özeti

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi'nin 31. haftasında Kadıköy'de Antalyaspor'u ağırladı.

İLK YARI KISIR GEÇTİ

Karşılaşmaya iki takım da birbirini tartarak başladı. İlk yarının ilerleyen dakikalarında ilk önce Antalyaspor'un yakalıdığı pozisyonu Volkan Demirel önledi. Ardından Emenike'yle gole yaklaşan sarı-lacivertlilere Antalyaspor kalecisi dur dedi. Kalan dakikalarda başka pozisyon olmayınca taraflar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

Fenerbahçe-Antalyaspor maçından kareler

ANTALYA TEK GOLLE KAZANDI

İkinci yarıya konuk ekip Antalyaspor adeta golle başladı. Dakikalar 47'yi gösterirken EL Kabir sol kanattan getirdiği topu ceza sahasına girerken Deniz'e verdi. Deniz de kaleciyi çalımlayarak sol çaprazdan topu boş kaleye gönderdi.

Golden sonra rakip kalede baskı kurmaya çalışan Fenerbahçe, kontra ataktan kalesinde çok tehlikli bir pozisyon yaşadı. Volkan'ın bir kez daha kalesinde devleşmesiyle tehlikeyi savuran sarı-lacivertliler, akabinde Alper Potuk'la çok net bir ataktan yararlanamadı.

Kalan dakikalarda Fenerbahçe baskı kursa da aradığı golü bulamadı ve karşılaşmayı Antalyaspor 1-0 kazandı.Bu sonucun ardından Fenerbahçe 57 puanda kalırken, Antalyaspor ise 49 puana yükseldi.

DERBİ YOKSA FENER DE YOK

Öte yandan Galatasaray ve geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı son dakika golleiryle yıkan sarı-lacivertliler, derbi maçlarda gösterdikleri performansı diğer maçlarda gösteremiyor.

FENERBAHÇE: 0 - 1 :ANTALYASPOR

Maç Sonu: Hakem Mete Kalkavan maçı bitiren düdüğü çaldı.

90+4. dakika: Volkan Şen sol kanattan hızlı hücuma çıktığı sırada yerde kaldı. Bir dakika önce oyuna giren Chiko yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

90+3. dakika: Charles'in yerine Chiko oyuna dahil oldu.

90+2. dakika: Antalyaspor'un sağ kanada gönderdiği topta kalesinden çıkarak topu eline alan Volkan, ceza sahası dışında topa elle dokunduğu için serbest vuruş kararı verildi.

90+1. dakika: Fenerbahçe'de Mehmet Topal orta sahada ayağındaki topla ilerlemeye çalışırken, arkasından gelen Deniz topu kaptı.

90. dakika: Antalyaspor'da Eto'o sağ çaprazdan ilerlediği sırada Simon Kjaer tarafından düşürüldü. Maçın sonuna en az 4 dakika ilave edildi.

89. dakika: Stoch'un kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içine gönderilen topu savunma uzaklaştırdı. Dönen topta sarı lacivertliler bir kez daha şansını denedi, Emenike'ye gönderilen topu bir kez daha Antalyaspor savunması uzaklaştırdı.

88. dakika: Sol kanattan Volkan Şen'in uzaktan çektiği sert şutu kaleci Ferhat kurtardı. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.

87. dakika: Antalyaspor maçın başından bu yana rahat bir şekilde orta sahayı geçerek Fenerbahçe ceza sahasına girerken, ev sahibi sarı lacivertli oyuncular ise ceza sahasına girmekte zorlanıyor.

86. dakika: Simon Kjaer'in ceza sahasına gönderdiği uzun topa yükselen Emenike'nin kafa vuruşu kaleci Ferhat'ta kaldı. Fenerbahçe, Emenike'nin kaptığı topla 4 kişi hücuma çıktı. Emenike'nin pasını almaya çalışan Stoch topu ayağının altından kaçırınca önemli bir fırsattan yararlanamadı.

85. dakika: Neustad'ter'in uzun gönderdiği topu alan Emenike dönmeye çalışırken yerde kaldı. Stoch'un kullandığı serbest vuruşta kaleci Ferhat topu kontrol etti.

84. dakika: Fenerbahçeli oyuncular ıslıklı protestolar sırasında ayağında topu çok fazla tutmak istemezken Emmanuel Emenike orta sahaya kadar gelerek top aldı. Eto'o'nun getirip Sakıb'a verdiği top auta çıktı. Fenerbahçe Volkan ile kale vuruşu kullanacak.

83. dakika: Fenerbahçe taraftarları Antalyasporlu oyuncuları alkışlarken, kendi takımının oyuncularını da ıslıklarla protesto ediyor.

82. dakika: Sağ kanatta taç atışı kullanan Antalyaspor'da paslaşarak ceza sahası içine giren Charles güzel pası önüne alamayınca Antalyaspor tehlikeli bir pozisyondan faydalanamadı.

81. dakika: Fenerbahçe ceza sahasına giremeyince Hasan Ali uzaktan şansını denedi top üstten auta gitti.

80. dakika: Fenerbahçe'de Volkan Şen sol kanattan ilerlemeye çalıştığı sırada Celustka'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Kullanılan serbest vuruşta topu sağ kanada taşıyan sarı lacivertliler top çeviriyor.

79. dakika: Sakatlanarak kenara gelen MBilla'nın yerine kalan dakikalarda Danilo görev yapacak.

78. dakika: Fenerbahçe'de bugün sağ bekte görev yapan Ozan Tufan orta sahadan aldığı topla ilerledi, ceza sahasına yaklaşan Ozan'ı savunma durdurarak topu kontrol etti.

77. dakika: Sağ kanattan MBilla aldığı topla ilerlerken Mehmet Topal adeta rakibine yapıştı ve topu sökerek aldı. Bugünün ayakta kalan isimlerinden Mehmet Topal'ı taraftarlar alkışladı.

76. dakika: Fenerbahçe mutlak gol bulması gereken dakikalarda ceza sahasına giremiyor. İlerideki Emenike'ye pasını gönderen sarı lacivertliler ön bölgede top kayıpları yapıyor.

75. dakika: Sakatlanıp kenara gelen El Kabir'in yerine Sakıb oyuna girdi.

74. dakika: El Kabir'in sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1 dakika oyun durdu. Kenarda da Sakıb'ın oyuna girme hazırlığı var.

73. dakika: Kullanılan köşe vuruşunda Sandro'nun vuruşu auta gitti. Sağ bacağının arkasını tutan El Kabir kendisini yere bıraktı. Sağlık ekibi sahaya girip sedye getirdi. El Kabir sedyeye oturmak istemezken Eto'o kızınca sedyeyle kenara geldi.

72. dakika: Sağ kanattan Celustka'nın yaptığı ortaya arka direkte El Kabir'den önce Ozan dokunda top kornere çıktı.

71. dakika: Sol kanatta Volkan Şen rakibini geçmeye çalışırken Charles yerde kaldı, hakem faul kararı verdi.

70. dakika: ŞUT: Fenerbahçe 1/3 - Antalyaspor 6/10 Kjaer'in kullandığı serbest vuruşta top baraja çarparak kornere gitti. Miroslav Stoch'un kullandığı kornerde savunma toppu bir kez daha dışarı gönderdi.

69. dakika: Stoch'un pasını alıp dönerek kaleyi karşısına alan Emenike bir anda yerde kaldı. Sandro'nun faulü sonrasında Fenerbahçe tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

68. dakika: Deniz Kadah'ın pasını alan Eto'o üç Fenerbahçeli oyuncuyu çalımladıktan sonra savunma topu taca gönderdi. Lens'in yerine Volkan Şen oyuna dahil oldu.

67. dakika: Hasan Ali Kaldırım'ın MBilla'ya yaptığı faul sonrasında hakem sarı kart gösterdi.

66. dakika: Salih Uçan'ın yerine Miroslav Stoch oyuna dahil oldu.

65. dakika: Antalyaspor hücumunda sol kanattan içeri gönderilen topu savunma uzaklaştırdı. Dönen topta sağ kanattan içeri gönderilen topu kaleci Volkan kontrol etti.

64. dakika: Fenerbahçe'de Miroslav Stoch oyuna girmek için son hazırlıklarını yapıyor.

63. dakika: 1 dakika sonra gelişen Fenerbahçe atağında bu kez sahneye çıkan kaleci Volkan oldu. Penaltı noktasına yakın bir bölgeden Lens'in pasında topla buluşan Alper şutunu çekti fakat Ferhat gole izin vermedi.

62. dakika: Eto'o'nun verdiği muhteşem pası alan Charles, kaleci Volkan'la karşı karşıya pozisyonda golü atamadı. Ceza sahası içinde ayakta kalan Volkan, Charles'in şutunu kontrol etti.

61. dakika: Eto'o'nun ceza sahası içinde sağ çaprazdaki MBilla'ya gönderdiği topta hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

60. dakika: Fenerbahçe sağ kanattan Lens ile gelmeye çalışırken Hollandalı oyuncunun ortasında top Motta'dan geri döndü.

59. dakika: Özellikle Salih'in ayağına birkaç defa top geldi.

58. dakika: Fenerbahçe maç boyunca oyun kurmakta zorlandı. Sarı lacivertlilerin genç oyuncuları Salih ve Ozan çok kötü bir görüntü sergilerken, Alper de çok fazla etkili olamadı.

57. dakika: Antalyaspor hücumunda ofsayt bayrağının kaldırılmasına rağmen hakemin düdüğünden sonra topa vuran Deniz Kadah sarı kart gördü.

56. dakika: Yaklaşık 1 dakika süren tedavinin ardından oyun kaldığı yerden devam ediyor. Kadıköy'de Fenerbahçe-Antalyaspor maçını 8 bin 297 taraftar izliyor.

55. dakika: Fenerbahçe hücumunda Lens ile ikili mücadeleye giren Salih başına darbe aldı. Hakem hemen oyunu durdurup sağlık ekiplerini sahaya davet etti.

54. dakika: Ofsayt: Fenerbahçe 2 - 4 Antalyaspor, Antalyaspor hücumunda sağ kanattan içeri doğru gönderilen topa yakın mesafeden El Kabir vurdu, kaleci Volkan çok net bir pozisyonda daha gole engel oldu.

53. dakika: Fenerbahçe sağ kanattan Lens'le hücuma çıkarken çizgiye inmek isteyen Lens'in topuna savunma müdahale etti. Sarı lacivertliler korner kullanacak. Lens'in köşe vuruşunda arka direkte Sow'un bulunduğu bölgede topa yükselen Diego topu kontrol ederek uzaklaştırdı.

52. dakika: Antalyaspor sağ kanattan atak geliştiriyor. Fenerbahçe savunmasında Simon Kjaer tehlike büyümeden topu taca gönderdi.

51. dakika: Antalyaspor'un sol kanattan geliştirdiği atakta Motta'nın ortası auta gitti.

50. dakika: Antalyaspor golden sonra topa daha çok sahip olmaya başladı. İlk yarının büyük bölümünde de topa sahip olan ve oyunu yönlendiren taraf konuk ekipti.

49. dakika: Mehmet Topal-El Kabir mücadelesinde Antalyasporlu oyuncu yerde kaldı. Yaklaşık 1 dakika oyun dururken tedavisinin ardından El Kabir kenara geldi ve yeniden oyuna girmek için bekliyor.

48. dakika: Antalyaspor ikinci devrenin başında attığı golle maçta 1-0 öne geçti. İlk yarıda da zaman zaman Fenerbahçe kalesinde etkili olmaya çalışan Antalyaspor ilk hücumunda golü buldu.

47. dakika: GOL! EL Kabir sol kanattan getirdiği topu ceza sahasına girerken Deniz'e verdi. Deniz de kaleciyi çalımlayarak sol çaprazdan boş kaleye gönderdi.

46. dakika: Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla maçın ikinci yarısı başladı. Orta sahada Eto'o'nun kaptığı topla ilerlemesine Mehmet Topal izin vermedi ve top yeniden Fenerbahçeli oyunculara geçti.

Devre Arası: Fenerbahçe - Antalyaspor maçının ilk yarısı golsüz sona erdi.

45. dakika: El Kabir sol kanattan çizgiye indiği pozisyonda pas verecek arkadaşını bulamadı. Ozan Tufan'ın baskısı sonrasında Fenerbahçe topu El Kabir'in ayağından kaparken hızlı gelişen sarı lacivertli ekibin hücumu başarılı olmadı.

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave edildi.

43. dakika: Antalyaspor hücumunda Sandro'nun şutuna savunma kayarak müdahale etti. Dönen topu kafasıyla Eto'o'ya gönderen Sandro'nun pasında hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

42. dakika: Eto'o sol çaprazdan ceza sahası içine girdi. Penaltı noktası üzerindeki arkadaşına pasını çıkarmak isteyen Eto'o'nun gönderdiği topu savunmada Neustadter kontrol etti.

41. dakika: Celustka'nın ortasında savunma topu uzaklaştırırken Mehmet Topal hızlı hücumla topu getirdii. Mehmet'in Emenike'ye gönderdiği top auta gitti. Antalyaspor'un hızlı hücumunda Alper'in yaptığı faul sonrası hakem yanlışlıkla Hasan Ali'ye kartını gösterdi. Hasan Ali'nin itirazı sonrasında faulü yapan Alper sarı kart gördü.

40. dakika: Celustka serbest vuruşu hakemin düdüğünü beklemeden kullandı. Hakem Mete Kalkavan sarı kart gösterdi.

39. dakika: Antalyaspor sağ kanattan taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kazandı. Hasan Ali'nin müdahalesi sonrasında konuk ekip faul atışı kullanacak.

38. dakika: Sağ kanattan Lens'in kullandığı köşe vuruşunda yakın mesafede Alper'e pasını verdi. Antalyaspor savunması Alper'in arkasından gelerek topu almaya çalışırken yerde kalınca hakem Antalyaspor lehine faul kararı verdi.

37. dakika: Fenerbahçe'de Salih Uçan'ın sağ kanattan çizgiye inmek istediği sırada Antalyaspor savunması topu kornere gönderdi.

36. dakika: Yerde kalan Antalyasporlu MBilla sağlık ekiplerinin yaklaşık 1 dakikalık müdahalesi sonrası oyun kaldığı yerden devam ediyor.

35. dakika: Maçın 35. dakikasında Roman Neustadter 35 kez top alarak en çok topla buluşan oyuncu oldu.

34. dakika: Fenerbahçe de sol kanadını kullanarak hücum geliştiriyor. Mehmet Topal'ın sol kanattan ilerleyerek içeri gönderdiği topta Emenike'ye gelmeden savunma müdahale etti.

33. dakika: Antalyaspor hücumunda Motta sol çizginden savunmanın arkasına kaçarken Ozan'ı düşürünce hakem faul kararı verdi.

32. dakika: Fenerbahçe yarı sahasının ortalarında Hasan Ali Kaldırım rakibi MBilla'ya faul yaptı. Antalyaspor serbest vuruşla oyuna başlayacak.

31. dakika: Fenerbahçe savunması topu kaleci Volkan'a verdi, baskıyla karşılaşan Volkan topu uzaklaştırdı.

29. dakika: Fenerbahçe hücumunda ileri gönderilen topta Emenike rakibi Salih'i itince hakem Antalyaspor lehine faul kararı verdi.

28. dakika: El Kabir'in pasıyla sol kanatta buluşan Motta'nın ortasına arka direkte kimse vuramadı. Topu alan Eto'o fırsat bulmaya çalışırken Volkan açısını kapattı. Sağ kanattan ceza sahasına gönderilen ortayı Volkan kalesinden çıkarak kontrol etti.

27. dakika: MBilla gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Antalyaspor'un önümüzdeki hafta Bursaspor'la oynayacağı maçta MBilla görev yapamayacak.

26. dakika: Orta sahada MBilla, Alper'in ayağına bastığı gerekçesiyle sarı kart gördü. Fenerbahçe faul atışı kazandı.

25. dakika: Antalyaspor ilk şutunu Sandro ile bulurken, Fenerbahçe de Emenike ile ilk kez kaleyi yokladı ama isabet bulamadı.

24. dakika: Alper'in kullandığı faul atışında topu savunma kafasıyla uzaklaştırdı. Dönen topta Hasan Ali içeri şişirdi, sağ kanatta topla buluşan Lens'in ortasında Emenike'nin şutu yandan auta gitti.

23. dakika: El Kabir'in sağ kanatta Lens'e yaptığı faul sonrası hakem sarı kartını gösterdi.

22. dakika: Orta sahada M'Billa'nın boştaki Eto'o'ya attığı top auta gitti. Araya kaçan Eto'o'yu iyi gördü ama pasın hızını ayarlayamadı.

20. dakika: İki takım da sol kanatlarını kullanarak hücum geliştirmeye çalışıyor. Fakat Antalyaspor'un isabetli 1 şutunun haricinde maçta başka pozisyon olmadı.

19. dakika: Lens'in sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topa yükselip vurdu ve tehlikeyi önledi.

18. dakika: Kazanılan serbest vuruşu kullanan Lens'in ortasında top kornere gitti.

17. dakika: Hasan Ali Kaldırım yine sol kanattan ilerleyip ceza sahasına orta yapmayı düşünürken El Kabir tarafından düşürüldü. Yerde kalan Hasan Ali tepki gösterirken, Fenerbahçeli oyuncular da hakeme kart için itiraz etti.

16. dakika: Fenerbahçe'de geride kalan 15 dakikalık bölümde Neustadter oyun kuran stoper rolünde. Özellikle kaleci Volkan'dan aldığı topla ilerleyen Neustadter orta sahaya kadar gelip pasını veriyor.

15. dakika: Sol kanattan ilerlemeye çalışan Hasan Ali'nin yerde kalmasıyla kazanılan serbest vuruşu Lens kullandı. Hollandalı oyuncunun ortası auta gitti.

14. dakika: Fenerbahçe'de kullanılan faul atışında Antalyaspor savunması topa sahip olarak hızlı hücuma çıkmak istedi. Sol kanattaki El Kabir'e müdahale eden Kjaer kayarak topu kontrol etti.

13. dakika: Alper Potuk rakip yarı alana geçmeye çalışırken Sandro'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem faul kararı verdi.

12. dakika: Antalyaspor sol kanadı kullanarak gelmeye çalışırken, Fenerbahçe savunmasında Ozan Tufan atağı önleyerek topa sahip oldu.

11. dakika: Fenerbahçe orta sahadan Josef - Alper ikilisiyle gelirken oyunu sağ kanada taşıdı. Lens ile topu buluşturan sarı lacivertlilerde Sow'a gönderilen topu almak isteyen Senegalli yıldız rakibine faul yaptı.

10. dakika: Oyunun ilk 10 dakikalık bölümünde iki ekip de birbirine oyun anlamında üstünlük kuramazken, yavaş ve az pozisyonlu bir mücadele sergileniyor.

9. dakika: Antalyaspor kendi yarı alanından oyun kurarak Fenerbahçe kalesinde pozisyon bulmaya çalışıyor.

8. dakika:  Volkan, Sandro'nun kafa vuruşunda gole izin vermezken, savunma da tehlikeyi uzaklaştırdı. Antalyaspor maçtaki ilk tehlikeli pozisyonunu buldu.

7. dakika: Eto'o'nun kullandığı frikikte top barajdan döndü. Dönen topta oyunu sol kanada taşıyan Antalyaspor'da Motta'nın içeri yaptığı ortaya vuran Sandro'nun kafasından gelen topu kaleci Volkan müthiş bir şekilde çıkardı.

6. dakika: Fenerbahçeli oyuncular Neustadter'in pozisyonuna uzun süre itiraz etti.

5. dakika: Alper Potuk'un Emenike'ye göndermeye çalıştığı topu savunmada Diego araya girerek aldı ve takımını hücuma çıkardı. Charles'in ceza sahası dışından çektiği şutta top Neustadter'in eline çarptı. Hakem Mete Kalkavan oyunu durdururken Neustadter sarı kart gördü.

4. dakika: Fenerbahçe sol kanattan etkili olmaya çalışırken ceza sahası içine gönderilen ortayı savunma uzaklaştırdı. Top arkadaki Lens'e gelse daha tehlikeli bir pozisyon olabilirdi.

3. dakika: Hasan Ali taç atışıyla oyunu başlattı. Orta sahadaki mücadelede Mehmet Topal'ın Deniz'e yaptığı harekete hakem faul kararı verdi.

2. dakika: Josef'in ceza sahasına gönderdiği topta savunmanın ters vuruşu kaleci Ferhat'ta kaldı. Ferhat topu hızlıca oyuna sokup ilerideki takım arkadaşına gönderdi, sağ kanattaki top taca çıktı.

1. dakika: Hakem Mete Kalkavan'ın düdüğüyle Antalyasporlu oyuncular maça başladı. Fenerbahçeli oyuncular topu kaptı ve kendi yarı alanından ileri doğru çıkmaya çalışırken, Emenike'nin düşürülmesiyle sarı lacivertliler serbest vuruş kazandı.

Maçtan Önce: Fenerbahçe-Antalyaspor maçı öncesinde iki ekip de sahanın zeminine geldi. Kadıköy'de büyük bir coşkuyla İstiklal Marşımız okunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER