FENERBAHÇE

Fenerbahçe Avrupa'nın en iyi ikinci takımı oldu

Fenerbahçe, şutlarını gole çevirme yüzdesiyle Avrupa'nın en iyi ikinci takımı oldu

Fenerbahçe Avrupa'nın en iyi ikinci takımı oldu

Çaykur Rizespor ile Süper Lig'de oynadığı son maçta attığı 12 şutun 7'sinde isabet sağlayan ve bunların 5'ini gol yapan Fenerbahçe, şutlarını gole çevirme yüzdesiyle Avrupa'nın en iyi ikinci takımı konumunda.

Attığını vuran Fenerbahçeli oyuncular, şu ana kadar 114 şuttan 28 gol çıkarırken, yüzde 24.5'lik başarı yüzdesi yakaladı. Sarı-lacivertliler, Avrupa'nın 9 büyük liginde mücadele eden 168 takım içinde sadece 14 maça çıkan Fransa Ligi'nden Monaco'ya geçildi.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı ne zaman?

TRABZON'DA ŞUT BOL AMA...
Fransız ekibi 136 şutta 43 golle yüzde 31.6'lık yüzdeyle ulaşılması güç bir değeri yakaladı. Listenin 3. sırasında Süper Lig lideri Başakşehir yüzde 24.1'lik değeri ile yer aldı. Beşiktaş 35, Galatasaray 89, Trabzonspor 137. sırada kendine yer buldu. Tablonun ilginç detayı, Fenerbahçe'den 25 şut fazla çekmesine rağmen Trabzon'un 21 gol daha az atması oldu.

ÜÇ YILDIZDAN 36 ŞUT 13 GOL
F.Bahçe'nin başarısında Robin van Persie, Sow ve Aatif'ın performansları önemli rol oynadı. Van Persie şu ana kadar attığı 21 şutta 6 gol (%28,5) çıkarırken, Sow'un 9 şutundan 4'ü (% 44,4), Aatif'ın 6 şutundan 3'ü gol (% 50) oldu. Fenerbahçe 12. hafta sonunda Süper Lig'in en çok gol atan takımı konumunda.

Fenerbahçe'de kritik Jeremain Lens kararı

DERBİ SOHBETİ
F.Bahçe dün kupada G.Birliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yağmur altında sürdürdü. Çalışma sırasında, Advocaat ile Van Persie'nin uzun uzadıya sohbetleri dikkatlerden kaçmadı. G.Saray derbisinde 2 gol birden atan Van Persie, Beşiktaş maçında da Hollandalı hocanın en büyük kozu olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER