BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması ne zaman, saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Beşiktaş Süper Toto Süper Lig'de kıyasıya mücadele edecek. Derbi için çalışmalar başladı. Heyecan dolu Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması ne zaman, saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? 

Fenerbahçe-Beşiktaş Süper Toto Süper Lig’in 13. Haftasında Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde 3 Aralık Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Maç Lig Tv kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe ile Beşiktaş

MAÇ SAAT 19.00'DA

Yayıncı kuruluş 3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da başlaması planlanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin saat 20.00'ye alınması için Futbol Federasyonu'na başvurdu. Federasyon yetkilileri, bu talebi her iki kulübe de aktardı.

Yapılan görüşmeler sonrası Fenerbahçe teklife olumlu yaklaşırken, Beşiktaş Yönetimi değişiklik isteğini kabul etmedi. Siyah beyazlıların teklife olumsuz yanıt vermesi nedeniyle derbi daha önce planlandığı gibi saat 19.00'da başlayacak.

DERBİ ÖNCESİ LENS UMUDU

Fenerbahçe'de Jeremain Lens'in Beşiktaş'a karşı oynama ihtimali doğdu. Hollandalı futbolcu antrenmanlara başladı.

Jeremain Lens, saha koşularına başladı. Hollandalı futbolcunun Beşiktaş ile Cumartesi günü oynanacak derbide oynayıp, oynayamayacağı hafta boyunca yapılacak kontrollerin ardından netleşecek.

ŞENOL GÜNEŞ

ŞENOL GÜNEŞ'İN KADIKÖY ŞANSSIZLIĞI

Şenol Güneş, teknik direktörlük kariyerinde çalıştırdığı 6 ayrı takımla Fenerbahçe'ye konuk olduğu 18 maçın 14'ünü kaybederken, 4 beraberlik aldı. Güneş yönetimindeki Trabzonspor, Boluspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Bursaspor ve Beşiktaş, lig maçlarında Kadıköy'den galibiyetle ayrılma başarısı gösteremedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, Trabzonspor'un başına geçtiği 1988-1989 sezonunda Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda çıktığı ilk maçta Rıdvan Dilmen (2), Aykut Kocaman (2) ve Turhan Sofuoğlu'nun golleriyle sahadan 5-1'lik yenilgiyle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Trabzonspor ile çalıştığı dört farklı dönemde Kadıköy'de 11 kez lig maçına çıkan Güneş, bu karşılaşmalarda 7 yenilgi, 4 beraberlik gördü.

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN KADIKÖY'DEKİ ÖZEL DERBİSİ

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı derbi maç, Gökhan Gönül için özel geçecek.

Sezon başında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan 31 yaşındaki Gökhan Gönül, derbi mücadelesinde görev alması halinde siyah-beyazlı formayla eski takımına karşı ilk kez Kadıköy'de oynayacak.

Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Beşiktaş Kulübüne 4 yıllığına imza atan sağ bek Gökhan Gönül, 9 sezon sonra farklı bir formayla eski takımına karşı sahaya çıkmanın heyecanını yaşayacak.

Gökhan Gönü

FENERBAHÇE'DE 254 LİG MAÇINA ÇIKTI

Gökhan Gönül, sarı-lacivertli takımda 9 sezonda toplam 254 lig karşılaşmasına çıktı.

Gençlerbirliği OFTAŞ'tan 2007-2008 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan tecrübeli oyuncu, 254 karşılaşmada 10 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

FENERBAHÇE'DE 7 KUPA KAZANDI

Gökhan Gönül, Fenerbahçe formasıyla 9 sezonda 7 kupa kazanma başarısı gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER