FENERBAHÇE

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde seyircilere ücretsiz internet

Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçında stadyumdaki tüm seyircilere iki saat boyunca Wi-Fi'dan ücretsiz internete girme fırsatı...

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde seyircilere ücretsiz internet

Türkiye’nin ilk ve en büyük entegre telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, 29 Şubat Pazartesi akşamı oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçında stadyumdaki tüm seyircilere iki saat boyunca Wi-Fi’dan ücretsiz internete girme fırsatı sunarak yine bir ilke imza atıyor.

Sadece Fenerbahçe- Beşiktaş derbisine özel olarak iki saat ücretsiz olarak sunulacak Wi-Fi hizmeti operatör bağımsız stada gelen tüm taraftarlar tarafından kullanılabilecek. Bu hizmet ile taraftarlaristedikleri videoları rahatlıkla izleyebilirken, maç esnasında çektikleri fotoğrafları internete kolaylıkla yükleyebilecekler.

Kadıköy’de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak derbide Fenerbahçeli taraftarlaraynı zamanda Fenerbahçe SK Resmi Mobil uygulamasıüzerinden maç ile ilgili tüm haberlere ulaşabilecekler, “Tribün” sekmesi ile diğer taraftarlarla maç hakkındaki yorumlarını paylaşabilecek ve mesajlaşabilecekler. 

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı saat kaçta? BJK - FB derbi canlı izle

Türkiye’nin Wi-Fi ve 4.5G teknolojisine hazır ilk stadyumu

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksigeçtiğimiz Ekim ayında Türk Telekom’un üstün teknolojisiyle baştan aşağı donatılarak, Wi-Fi altyapısı ve Türkiye’nin 4.5G’ye hazır ilk stadyum mobil şebekesiyle Türkiye’nin en akıllı stadı oldu. 400’den fazla noktadan sağlanan Wi-Fi kapsamasıyla 50 bin kişi kesintisiz olarak internet deneyimini yaşarken 1 Nisan itibariyle ülkemizde kullanımına başlanacak 4.5G teknolojisi ilk kez Fenerbahçe Stadyumu’nda kullanılabilecek.

Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi ‘Yeni Nesil Stadyum’ Projesi, Türk Telekom’un teknolojik çözümleri sayesinde taraftarlara; maç heyecanı ile gol sevincini daha coşkulu yaşamaları ve bu coşkuyu internet üzerinden paylaşmaları için de pek çok yeni uygulama sunuyor.

Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması ile doyasıya maç keyfi

Fenerbahçe taraftarlarının yeni buluşma noktası olan Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması, “Fenerbahçe SK”adı altında App Store ve Google Play’den akıllı telefonlara indirilebiliyor. Uygulama ile Fenerbahçeli taraftarlar, maçın coşkusuna her an dâhil olarak takımlarıyla ilgili tüm haberlere anında ulaşmanın keyfini yaşayabiliyor.

Uygulama ile taraftarlar, Fenerbahçe hakkındaki son dakika haberlerine, istatistiklere, puan durumu, canlı anlatım gibi takımlarıyla ilgili tüm bilgilere erişebiliyor. Ayrıca bu uygulama aracılığıyla taraftarlar, kendilerine özel bir iletişim platformu ile profil oluşturma, arkadaş ekleme, popüler Fenerbahçelileri takip etme ve kişisel paylaşımlarda bulunarak takımlarına destek olma imkanı buluyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER