SÜPER LİG

Fenerbahçe-Beşiktaş Süper Kupa Finali oynanacak mı?

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aklanmasının ardından 2010-2011 sezonunda oynanmayan Süper Kupa finali bu sezon oynanacak mı?

Fenerbahçe-Beşiktaş Süper Kupa Finali oynanacak mı?

2010-11 Lig Şampiyonu Fenerbahçe ile o sezonun Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş'ın, 3 Temmuz süreci nedeniyle oynayamadıkları Süper Kupa Finali, uzun süredir gündemden düşmüyor.

9 Ekim'de mahkemenin Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı 3 Temmuz sürecinden aklamasının ardından taraftarların sosyal medyada başlattığı kampanya etkili olmaya başladı.

TARAFTARLAR BASTIRDI
Taraftarlar, 2011'de yapılmayan Süper Kupa Finali'nin oynanmasını isterken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve her iki kulübün yöneticileri konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili bir resmi bir girişimde bulunulmadığı ortaya çıkarken, tarafların bu maçı oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.  

TFF TALEP GELMESİNİ BEKLİYOR
TFF Başkanvekili Servet Yardımcı, Süper Kupa Finali'nin oynanmasıyla ilgili bir görüşme olmadığını belirtip, "Gündemimizde de yok. Şu anda açıkçası milli takım başta olmak üzere çok işimiz var. Ancak bu konuda bir talep gelirse değerlendirmeye alırız" dedi.

YARGITAY KARARINI BEKLİYORUZ
Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu, Yargıtay kararının beklenmesi gerektiğini kaydedip, "Bir açıdan da Süper Kupa maçının oynanabileceği düşünülebilir. Ancak Yargıtay'ın kararını bekleyeceğiz. Şu anda yönetimde bununla ilgili bir görüş yok ama değerlendirilecektir" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise şunları söyledi: "Şu anda bununla ilgili yorum yapmak yanlış olur. Daha bu sürecin Yargıtay tarafı var. Laf olsun torba dolsun diye konuşmak doğru değil. Yargıtay kararının ardından bu konuyla ilgili gerekini yaparız." 

Yorumlar
TREND HABERLER