FENERBAHÇE

Fenerbahçe bilet satışlarını durdurdu

Fenerbahçe'nin önce voleybol maçında tribünlere sadece ismi listede olan taraftarları aldığı, ardından da biletler bitmemesine rağmen TOFAŞ ve Barcelona maçlarına bilet satışını durdurduğu iddia edildi.

Fenerbahçe bilet satışlarını durdurdu

Fenerbahçe'de basketbol ve voleybol maçı biletleri konusunda çeşitli iddialar öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin cumartesi akşamı Burhan Felek Spor Salonu'nda Trentino Diatec ile oynadığı CEV Cup Yarı Final rövanş maçına biletli olmasına rağmen taraftarların alınmadığı ve seyirci sayısının düşük kaldığı maçta sadece listede ismi olan seyircilerin salona alındığı öğrenildi.

Bu olayların üzerine Fenerbahçe erkek basketbol takımının 2 Nisan Pazar günü TOFAŞ ile oynanan Spor Toto Basketbol Ligi maçı ve ve 6 Nisan Perşembe günü Barcelona ile THY EuroLeague'de oynayacağı maçın biletlerinin henüz tükenmemesine rağmen satıştan çekilmesi akıllarda soru işareti yarattı.

Biletix'ten alınan bilgiye göre; Fenerbahçe kulübünden gelen direktifle 1 hafta önce biletler satıştan çekildi. Fenerbahçe, biletlerin neden satışa durdurulduğuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı.

Bu durum, Aziz Yıldırım'a olan tepkiler nedeniyle Okul Açık olarak bilinen kale arkası tribününe 2014/15 sezonu boyunca bilet satışı olmamasını hatırlattı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER