BURSASPOR

Fenerbahçe Bursaspor'un kapısını çalacak

Serdar Aziz için Fenerbahçe yönetimi, Bursaspor’un kapısını çalacak.

Fenerbahçe Bursaspor'un kapısını çalacak

Ligde şampiyonluk kaçtı, yönetim yeni sezonun yapılanması için çalışmalara hız verdi. Fenerbahçe’nin ilk transferi, her konuda anlaşma sağlanan Valencia’nın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli olacak.

BURSASPOR’UN KAPISI BU KEZ ONUN İÇİN ÇALINACAK

Yönetimin ikinci imza için hedefi ise Serdar Aziz. Bruno Alves, Abdoulaye Ba ve Michal Kadlec ile yollar ayrılacağı için yeni sezonda en büyük rotasyon savunmada olacak. Bu bölgeye en az 2 transfer yapılacak.

İlişkiler güçlü EURO 2016’da Fatih Terim’in ilk tercihlerinden biri olması beklenen Serdar Aziz için Fenerbahçe yönetimi, Bursaspor’un kapısını çalacak.

Beşiktaş yılın transfer bombasını patlatıyor

Geçtiğimiz sezon başında Volkan Şen, Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan transferleri ve Stoch’un Timsah’a kiralanması nedeniyle iki kulüp arasında yakın bir ilişki oluşmuştu. Serdar’ın birçok talibi bulunmasına rağmen, bu ilişki sayesinde öncelik Fenerbahçe’de olacak.

EURO 2016’da Fenerli! 

Bursaspor cephesinden daha önce yapılan bir açıklamada, iyi bir teklif gelmesi halinde Serdar Aziz’in satılacağı belirtilmişti.

Yeşil-Beyazlılar’a ilk teklifi, 3 milyon Euro’nun (10 milyon 100 bin TL) yanı sıra Miroslav Stoch’un bonservisi olacak. Ayrıca Slovak yıldızın maaşının bir bölümünü Sarı-Lacivertliler’in üstlenmesi de seçenelekler arasında bulunabilir.

Yönetimin hedefi, Serdar Aziz’i Fenerbahçe oyuncusu olarak EURO 2016’ya göndermek. 

Yorumlar
TREND HABERLER