FENERBAHÇE

Fenerbahçe Emre Belözoğlu'nu neden istedi?

F.Bahçe’nin, eski yıldızı Emre Belözoğlu’na 3. kez sarı lacivertli formayı giydirme hamlesi son anda kapıdan döndü.

Fenerbahçe Emre Belözoğlu'nu neden istedi?

Fenerbahçe'de orta saha transferi için eski kaptan Emre Belözoğlu düşünülürken teknik direktör Advocaat, transfere onay vermedi. Peki F.Bahçe niçin eski futbolcusu Emre Belözoğlu'na yöneldi? İşte detaylar... 

Yöneticiler, Medipol Başakşehir’de oynayan Emre Belözoğlu için 30 Ağustos günü turuncu lacivertlilerle temasa geçti. M.Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın kapısını çalan yöneticiler tecrübeli futbolcu için görüşme izni istediler. 

Türkiye - Güney Kıbrıs maçında saha karıştı!

Gümüşdağ bu izni verirken, Fenerbahçe bir şart sundu. Sarı lacivertliler, “Görüşme iznini eğer hocamız Advocaat oyuncuyu isterse kullanmak istiyoruz” dediler. 

Ve, bu konuda Hollandalı hocayla bir araya gelen Fenerbahçeli yöneticiler, “Emre’yi alalım mı?” diye sordular. 

Hürriyet'in haberine göre; Tecrübeli futbolcunun, kalitesi ile takıma çok şeyler katabileceğini belirten Advocaat, yine de red yanıtı verdi. O tarzda bir oyuncuya ihtiyacı olmadığını belirten Advocaat, Emre’yi istemediğini belirtti. Sarı lacivertli yöneticiler, M.Başakşehir Başkan Gümüşdağ’ı arayarak görüşme iznini kullanmayacaklarını belirttiler. 

FENERBAHÇE EMRE’Yi NEDEN iSTEDi?

Sarı lacivertliler, eski yıldızları için bir hamle yaptı ama bu Advocaat engeline takıldı. Fenerbahçe yönetimi niçin Emre Belözoğlu’nu tekrar takımda görmek istedi?

1-LiDER SIKINTISI

Geçen sezon takımdan ayrılan 8 oyuncunun ve özellikle Emre’nin yokluğu hissedildi. Saha dışında bir lider olmamasının sıkıntıları aşılamadı. Bu nedenle Emre’ye dönüş yapıldı

2-İSYAN EKSİKLİĞİ

Saha içinde hakem kararlarına itiraz bile edilmemesi, futbolcuları maçta ateşleyecek bir oyuncunun olmaması büyük bir eksiklik olarak görüldü. Emre ile bu açık kapatılacaktı.

3-GÖBEKTEKİ BÜYÜK AÇIK

Sadece, psikolojik etkenler değil, Emre’nin futbol yeteneğinden de faydalanabileceği düşünüldü. Orta sahayı toparlayacağı öne sürüldü.

Yorumlar
TREND HABERLER