BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş! Acının rengi yok!

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursaspor ve Türkiye'nin dört bir yanından taraftar grupları bir araya geldi..

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş! Acının rengi yok!

Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısına Türkiye'nin farklı liglerinde mücadele eden takımların taraftarları, toplu olarak tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Bursasporarasında oynanan maçın ardından gerçekleştirilen terör saldırısını kınayan taraftarlar, terör saldırısının meydana geldiği Vodafone Arena'nın yakınına gelerek, şehitler anısına karanfil bıraktı.

Beşiktaşlı taraftarlar, Köyiçi'nde toplanarak yürürken, Galatasaraylılar ise GalatasarayLisesi önünden saldırının olduğu noktaya hareket etti. Bazı Bursasporlu taraftarlar da Köyiçi'nde Beşiktaşlılara katılarak protestoda yer aldı. Protesto eylemine ayrıca Fenerbahçeli, Karşıyakalı, Göztepeli taraftarlar da katıldı.

Yürüyüş boyunca şehitleri anan binden fazla taraftar, terör örgütü PKK aleyhine slogan attı. Saldırının olduğu noktada İstiklal Marşı okuyan taraftarlar, şehitler için dua etti

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş! Acının rengi yok!

DURSUN ÖZBEK DE YÜRÜYÜŞE KATILDI
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de sarı-kırmızılı taraftarlarla gelerek, şehitler anısına karanfil bıraktı.      

Beşiktaşlı taraftarlar adına basın mensuplarına açıklamada bulunan Ayhan Güner, taraftarlar olarak hain saldırıyı unutmayacaklarını belirterek, şunları söyledi:    
 
"Yaşadığımız bu üzüntülü, vahim olaydan dolayı şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Her renkten insan bir araya geldik. Teselliyi birbirimizde arıyoruz. Buranın adı beleş tepe ama vatanın hiçbir toprağı beleş değildir. Burada şehitlerimiz var. Hiçbir toprağımız bedava değildir. Her yerde can verecek insanlarımız, taraftarlarımız, polislerimiz, askerlerimiz var. Bir arada acılarımızı sarıyoruz. Bursalısı, Fenerlisi, Karşıyakalısı, Göztepelisi, Eskişehirlisi, Galatasaraylısı teselliyi birbirimizde arıyoruz. Bundan sonra polisimizle gönül bağlarını kuruyoruz. Jopuna, biber gazına razıyız." 

Dursun Özbek

Bursasporlu taraftarlar adına açıklamada bulunan Raif Geniş ise Beşiktaşlı taraftarlara kendilerini davet ettiği için teşekkür ederek, siyah-beyazlılarla olan husumetin bittiğini dile getirdi.    

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş! Acının rengi yok!

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER