FENERBAHÇE

Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor 10. randevuda

Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de yarın 10. kez karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor 10. randevuda

İki takım arasında geride kalan 9 maçta Fenerbahçe 5, Akhisar Belediyespor 3 galibiyet aldı, bir karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin 18 golüne, Akhisar Belediyespor 11 golle yanıt verdi. Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe, rakibine Manisa'da 2-1, İstanbul'da da 2-0'lık skorlarla üstünlük kurdu.

Sarı-lacivertliler, 2013-2014 sezonunun ilk yarısında İstanbul'daki müsabakayı 4-0 kazandı, şampiyonluğunu ilan ettikten sonra Manisa'da yapılan müsabakada ise ev sahibi ekip 3-1 galip geldi.

2014-2015 sezonunun ilk yarısında Manisa'da yapılan maçı Akhisar Belediyespor 2-0 kazandı. İstanbul'daki müsabakadan da Ege temsilcisi 2-1 galip ayrıldı.

Geçen sezonun ilk yarısında Kadıköy'deki karşılaşma 2-2 bitti, Manisa'da 3-0 Fenerbahçe kazandı.
Bu sezon ise Manisa'da yapılan ilk yarıdaki müsabakada Fenerbahçe, rakibini 3-1 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda hafta içinde Kayserispor'u eleyerek yarı finale yükselen, geçen hafta da ligde Kardemir Karabükspor'u yenen Fenerbahçe, üst sıralardan kopmamak için sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

47 puanla 4. sırada bulunan sarı-lacivertliler, önündeki iki takım Medipol Başakşehir ile Galatasaray'ın karşılaşacağı haftayı iyi değerlendirmek istiyor.

Fenerbahçe'de, sezonu kapatan Jose Fernandao dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çıktığı ilk maçta Medipol Başakşehir'i 2-1 yenen Akhisar Belediyespor ise 30 puanla 14. sırada yer alıyor. Konuk ekipte Okan Buruk, cezası nedeniyle yarınki maçta yedek kulübesinde oturamayacak.

Derbi öncesi 6 oyuncu ceza sınırında
Fenerbahçe'de 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Simon Kjaer, Gregory van der Wiel, Volkan Şen, Mehmet Topal, Miroslav Stoch ile Ozan Tufan, yarınki maçta sarı kart görmeleri durumunda, ligin 28. haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER