FENERBAHÇE

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi uzatıldı

Fenerbahçe, takım kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen ile sözleşme yenilediğini resmen açıkladı.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi uzatıldı

Fenerbahçe, Birsel Vardarlı Demirmen ile sözleşme yenilediğini resmen açıkladı.

Öte yandan Sarı-Lacivertli ekip, Kayseri Kaski ve Abdullah Gül Üniversitesi'nde forma giyen ve pivot pozisyonunda oynayan Esra Ural'ı da renklerine kattığını resmi site aracılığı ile duyurdu...

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

"Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız’ın başarılı oyun kurucusu Birsel Vardarlı Demirmen ile gelecek sezon için sözleşme yenilenmiştir.

2007-2008 sezonundan bu yana sarı lacivertli formayı giyen ve 6 lig şampiyonluğu yaşayan Birsel Vardarlı Demirmen’e, Fenerbahçe formasıyla başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

2015-2016 Sezonunu 3 kupa ile kapatan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, yeni sezon öncesi başarılı oyuncu Esra Ural ile anlaşmıştır.

Esra Ural’a yarıştığı her kulvarda ’şampiyonluk’ hedefleyen Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızda başarılar dileriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

***

Esra Ural Kimdir?

Basketbol kariyerine Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübünde başlayan Esra Ural, 18 Ağustos 1991 tarihinde doğdu. Son beş sezonda Kayseri Kaski ve Abdullah Gül Üniversitesi'nde forma giyen ve pivot pozisyonunda oynayan Esra, 1 metre 98 santimetre boyunda.

Geçtiğimiz sezon Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde 27 maçta rakip potalara toplam 134 sayı atan başarılı oyuncu 4 ribaunt ortalaması tutturdu.

Esra Ural, Olimpiyat Oyunları eleme maçları öncesi A Milli Kadın Basketbol Takımının aday kadrosunda yer alıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER